Skip to content

Hør nyt om kurser, foredrag og ture! Skriv til info@fof-sydost.dk og du vil fremover modtage vores nyhedsmails.

Madlavning hos FOF Sydøst i Sydøstsjælland og Lolland Falster

Andre boller på suppen - bliv bedre til at lave mad

For dig, der gerne vil længere ud på det gastronomiske overdrev, og som måske er træt af at stå med hovedet i køledisken for at finde noget "hurtigt og let til aften". Det kan også være, at du gerne vil være dygtigere til at gøre dine måltider grønnere og vegetariske - selvfølgelig uden at gå på kompromis med smag, ernæring eller sæsonens råvarer.

Tilmeld dig et af madlavningskurserne hos FOF Sydøst, hvor du lærer at sammensætte og tilberede smagfulde menuer og lave grønnere måltider.

Mad er for alle - det er kurserne også

I FOF Sydøst kan du deltage på forskellige typer madlavningskurser, alt efter hvad du er interesseret i. Vores madlavningskurser giver deltagerne større forståelse for "kunsten" at lave mad og begå sig i et køkken. Du lærer at bruge sæsonens råvarer, at følge og forstå en opskrift, og så vil du få viden og inspiration til at sætte en større eller mindre menu sammen.

Vegetar eller veganer
– her vil vi fokusere på at lære at bruge forskellige råvarer, arbejde med opskriftsforståelse samt smagssammensætning og tilberedning. Du lærer at lave lækre retter med sunde råvarer.

Ugens bedste måltid - på dette madlavningskursus vil du lære at lave mere avanceret mad. Du vil arbejde med forskellige stykker kød, og du vil lære mere avancerede køkkenteknikker såsom håndtering af forskellige udskæringer og langtidsstegning. Du lærer også at sammensætte en tre-retters menu, og får en masse tips og tricks som vil hjælpe dig til at finde glæden ved madlavning.

Så uanset om du er grøn indenfor madlavning, har lavet meget mad, eller gerne vil lære mere avanceret madlavning, tilbyder FOF Sydøst et kursus, som kan ramme dit behov. 

Hvor kan jeg tage et madlavningskursus?

FOF Sydøst tilbyder madlavningskurser i Faxe og Vordingborg.

 

Praktisk information

Du kan se de aktuelle hold herunder, hvor du også kan læse mere og tilmelde dig. Vi sørger for at holde siden opdateret, så du altid kan se de aktuelle placeringer og tidspunkter for de enkelte hold. Du skal i øvrigt være opmærksom på, at der på nogle kurser skal medbringes redskaber, og nogle gange vil du også skulle medbringe et beløb til vareforbrug.

Du er altid velkommen til at kontakte FOF Sydøst på tlf. 57650040, hvis du gerne vil vide mere om et af vores madlavnings- eller bagekurser.