Skip to content
Male og tegnekurser hos FOF-Vest

Male- og tegnekurser

Lær at tegne og male på aftenskole

Skab dine egne spændende kunstneriske værker og kunst på vores kurser. På kurserne vil der blive prikket til din kreativitet. Du vil få masser af inspiration til nye og spændende kunstneriske og kreative projekter, som du kan bruge til at udtrykke dig med kunstnerisk. Vi har mange forskellige tegne- og malekurser, på tværs af forskellige metoder, materialer og teknikker. 

På holdene vil du stifte bekendtskaber med nye teknikker sammen med andre deltagere på holdet. På de kreative kurser er der fokus på det sociale samvær med andre voksne, lige så meget som på det kunstneriske aspekt. Med et male- og tegnekursus hos FOF Vest kan du lave flotte billeder og motiver, som du kan udsmykke dit eget og andres hjem med.

Du er i gode hænder på vores male- og tegnekurser. Du bliver hjulpet og undervist af dygtige, passionerede og engagerede undervisere, som løbende opdaterer, videreuddanner og lader sig inspirere inden for deres område. Vi tilbyder male- og tegnehold i en eller flere af kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø, så du har mulighed for at finde et hold i nærheden af dig. 

Tegning og maling for alle 

Du har mulighed for at deltage på et male- eller tegnekursus både som begynder og øvet. Alle er velkomne. Du får inspiration og hjælp, og til dig som gerne vil lære noget nyt – ny viden og ideer. Bliv en bedre kunstner gennem tegning og maling på vores aftenskole.

Tilmelding til male- og tegnekurser i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Nedenfor kan du se alle vores kurser i maling og tegning. Du kan her tilmelde dig kurserne. Hvis listen er tom, er det fordi, at vi for nuværende ikke tilbyder undervisning før næste sæson.

Har du spørgsmål vedrørende vores male- og tegnekurser, er du velkommen til at kontakte vores undervisere via deres kontaktinformationer inde på de enkelte hold eller kontakt FOF Vest på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk

Filtrér