Skip to content
Hensyntagende motionshold hos FOF-Vest

Hensyntagende hold

Små hold til specielle behov

Hensyntagende hold er målrettet dig, som ikke kan deltage på almene bevægelses-, motions- og træningshold. Det kan være grundet psykiske og fysiske årsager, såsom piskesmæld, diabetes, dårlig ryg, osteoporose, stress og depression, gigt og mange andre lidelser, tilstande og skavanker. 

Du er i gode hænder på kurserne i hensyntagende bevægelseshold. Du bliver varetaget af vores fagprofessionelle, dygtige, passionerede og engagerede undervisere, som løbende opdaterer, videreuddanner og lader sig inspirere inden for deres område. Vi tilbyder hensyntagende hold i en eller flere af kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø, så du har mulighed for at finde et hold i nærheden af dig. 

Hvad er hensyntagende undervisning? 

Det vigtigste er at lytte til kroppen og finde ud, hvad den har brug for i forhold til valg af hold. Det er også vigtigt, hvilket hold der falder i din interesse, samt hvad du gerne vil motionere. Vi tilbyder forskellige hold -blandt andet yoga, pilates, balancetræning, bevægelseshold og hold med fokus på enkelte hensyntagende områder. Alt sammen med fokus på skånsom træning og øvelser, som er tilrettet små hold og den enkeltes behov og udgangspunkt. 

Tilmelding til hensyntagende hold i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Nedenfor kan du se alle vores kurser i hensyntagende bevægelse. Du kan her tilmelde dig kurserne. Hvis listen er tom, er det fordi, at vi for nuværende ikke tilbyder undervisning før næste sæson.

Har du spørgsmål til hensyntagende hold, er du velkommen til at kontakte underviserne via deres kontaktinformationer inde på de enkelte hold eller kontakt FOF Vest på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk

Filtrér
  1. 1
  2. 2
  3. 3