Skip to content

Kontoret har lukket fra og med uge 26 til og med uge 31. Vi er tilbage mandag den 9. august 2021. Du ønskes en rigtig dejlig sommer og på gensyn!

Musik og sang undervisning hos FOF-Vest

Musik og sang

Musikundervisning, kor, stemme- og sangundervisning

Vil du gerne lære eller blive bedre til at synge eller spille på et instrument? Her hos FOF-Vest får du muligheden for at udfolde dit talent og opleve glæden ved musikken i fællesskab med andre. Alle kan lære at spille og synge. Der er også altid plads til at blive bedre for de erfarne og øvede musikere og sangere. 

Med på noderne

Vi har musikundervisning for voksne i guitar, instrumental, klaver, samspilsang og kor, stemmetræning og violin. På vores hold i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø vil du blive undervist i at spille og synge alt fra pop, rock, jazz til folkemusik. Det er aldrig for sent at starte på at lære noget nyt, blive bedre eller få genopfrisket det du har glemt – musikken går aldrig af mode, og den skaber altid glæde.  

Tilmelding til musik og sang i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Har du spørgsmål vedrørende musik- og sangundervisning, de enkelte kurser, niveauer eller tilmelding, er du velkommen til at kontakte vores undervisere via deres kontaktinformationer inde på de enkelte hold eller kontakt FOF-Vest på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk