Skip to content

Få 50% af kursusgebyret dækket: Gælder kun for dig med Helbredstillæg eller Ældrecheck. Vi har modtaget midler fra Trygfonden: Det er til økonomisk trængende pensionister/førtidspensionister, der har et Helbredstillæg eller modtager Ældrecheck. I disse tilfælde kan vi give op til 50% af kursusgebyret i tilskud - så længe midler haves. Kontakt FOF på 86325588 for denne mulighed. Hvis du tilmelder dig via hjemmesiden og betaler fuld pris ved tilmelding, frafalder muligheden. Gælder KUN kurser.

Julepladechokolade workshop - Ebeltoft - FOF Djursland

Julepladechokolade workshop - Ebeltoft

Lær at lave lækker jule-chokoladeplader fra bunden med FOF Djursland

1-DAGS KURSUS

Drømmer du om at mestre kunsten at lave håndlavede chokoladeplader – perfekt til julens hygge og forkælelse? Kom med til en stemningsfuld og inspirerende juleworkshop med Zsofia chocolatier fra Cooking Therapy, hvor vi dykker ned i chokoladens søde og krydrede univers.

Vi skal arbejde med smeltning, temperering og julede smagskombinationer, mens vi udforsker, hvordan du kan skabe dine egne unikke chokoladeplader fyldt med julens magi.

Hvad skal vi lave?

  • Vi starter med en introduktion til chokolade – hvordan den laves, og hvad der gør en god chokolade.
  • Vi smelter og tempererer chokoladen for at sikre den perfekte glans og knæk.
  • Vi støber vores egne julechokoladeplader og tilføjer lækre toppings som ristede nødder, tørret appelsin, kanel, kardemomme, knasende karamel og et strejf af juledrys.

Undervejs deler vi teknikker

Bemærk: Der må påregnes udgifter til råvarer, dette afregnes direkte med underviseren.

Se flere madhold HER

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 02.12.2025 19:00-20:30 SPIREN Madværksted Zsofia Anna Toth
Zsofia Anna Toth - underviser FOF Djursland
Underviser

Zsofia Anna Toth

Zsofia tilbyder mindful cooking- og chokoladekurser med Cooking Therapy som kognitiv terapeut og coach. Som passioneret Chocolatier med mange års erfaring i Danmark, specialiserer hun sig i chokoladefremstilling og undervisning af andre i at mestre denne kunst. Zsofisas kurser kombinerer teoretisk viden med praktiske teknikker, designet til at inspirere og uddanne chokoladeentusiaster i håndværkets fine detaljer.
Hun brænder for gastronomi, madkultur, madhistorie og studier. Hun trives med at skabe et intimt læringsmiljø, hvor små grupper kan samles og dele en fantastisk, sjov og lærerig oplevelse. Gennem kombinationen af teori, praktiske færdigheder og hendes kærlighed til mad, ønsker hun at opbygge en følelse af fællesskab og passion for at skabe, spise og være sammen.