Skip to content

Vi har modtaget midler fra Trygfonden: Det er til økonomisk mindre bemidlede pensionister/førtidspensionister med et Helbredstillæg eller Ældrecheck, hvor der gives op til 50% i tilskud af kursusgebyret - så længe midler haves. Hvis du betaler fuld pris ved tilmelding, frafalder muligheden. Kontakt FOF på 86325588 for denne mulighed. - Gælder KUN kurser.

Juletrøfler - workshop - Ebeltoft - FOF Djursland

Juletrøfler - workshop - Ebeltoft

Lær at lave lækre juletrøfler fra bunden med FOF Djursland

1-DAGS KURSUS

Drømmer du om at mestre kunsten at lave håndlavede chokoladetrøfler – perfekt til julens hygge og forkælelse? Kom med til en stemningsfuld og inspirerende juleworkshop med Zsofia chocolatier fra Cooking Therapy, hvor vi dykker ned i den søde verden af chokoladetrøfler.

Vi skal arbejde med smeltning, temperering og fyld (ganache), mens vi udforsker, hvordan du kan skabe dine egne unikke juletrøfler med varme krydderier, nødder og chokoladeovertræk.

Hvad skal vi lave?

  • Vi starter med en introduktion til chokolade – hvordan den laves, og hvad der gør en god chokolade.
  • Vi laver en silkeblød ganache med smage inspireret af julen – f.eks. kanel, appelsin, karamel og marcipan.
  • Vi former, dypper og dekorerer vores egne juletrøfler med kakaopulver, nødder, frysetørrede bær og et strejf af juleglimmer.

Undervejs deler vi teknikker og tips, så du kan lave dine egne julegodter derhjemme.

Bemærk: Der må påregnes udgifter til råvarer, dette afregnes direkte med underviseren.

Se flere madhold HER

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 09.12.2025 19:00-21:30 SPIREN Madværksted Zsofia Anna Toth
Zsofia Anna Toth - underviser FOF Djursland
Underviser

Zsofia Anna Toth

Zsofia tilbyder mindful cooking- og chokoladekurser med Cooking Therapy som kognitiv terapeut og coach. Som passioneret Chocolatier med mange års erfaring i Danmark, specialiserer hun sig i chokoladefremstilling og undervisning af andre i at mestre denne kunst. Zsofisas kurser kombinerer teoretisk viden med praktiske teknikker, designet til at inspirere og uddanne chokoladeentusiaster i håndværkets fine detaljer.
Hun brænder for gastronomi, madkultur, madhistorie og studier. Hun trives med at skabe et intimt læringsmiljø, hvor små grupper kan samles og dele en fantastisk, sjov og lærerig oplevelse. Gennem kombinationen af teori, praktiske færdigheder og hendes kærlighed til mad, ønsker hun at opbygge en følelse af fællesskab og passion for at skabe, spise og være sammen.