Skip to content

Vi har modtaget midler fra Trygfonden: Det er til økonomisk mindre bemidlede pensionister/førtidspensionister med et Helbredstillæg eller Ældrecheck, hvor der gives op til 50% i tilskud af kursusgebyret - så længe midler haves. Hvis du betaler fuld pris ved tilmelding, frafalder muligheden. Kontakt FOF på 86325588 for denne mulighed. - Gælder KUN kurser.

Ravioli vegetar workshop - Ebeltoft - FOF Djursland

Ravioli vegetar workshop - Ebeltoft

Lær at lave ægte italiensk pasta fra bunden med FOF Djursland i Ebeltoft

1-DAGS KURSUS

Drømmer du om at mestre kunsten at lave autentisk italiensk pasta, lære om italiensk madkultur og føle dig "næsten" i Italien i omkring 3 timer?

Så kom og vær med til en hyggelig, smagfuld og lærerig workshop med Zsofia fra Cooking Therapy, hvor vi tager dig med på en kulinarisk rejse til forskellige italienske madregioner

Denne gang arbejder vi med tortellini fra bunden, lærer teknikkerne bag den perfekte vegetar-fyldning og nyder det hele med et (eller to) glas vin fra Vin og Aperitivo.

Hvad skal vi lave?

  • Vi starter med en introduktion til italiensk pasta og de traditionelle teknikker fra Bologna
  • Vi lærer at lave frisk pasta fra bunden – fra dejen til at forme tortellini
  • Vi bruger lokal produceret og økologisk ingredienser
  • Vi tilbereder en ægte ricotta/spinat fyldning baseret på opskriften fra en italiensk agriturismo

Når maden er klar, sætter vi os til bords og nyder vores hjemmelavede måltid med vin fra Emilia-Romagna eller vores egen produktion af naturvin

Undervejs deler Zsofia sine tips til, hvordan du kan genskabe oplevelsen hjemme

Bemærk: Der må påregnes udgifter til råvarer, dette afregnes direkte med underviseren.

Se flere madhold HER

 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 23.10.2025 17:00-20:00 SPIREN Madværksted Zsofia Anna Toth
Zsofia Anna Toth - underviser FOF Djursland
Underviser

Zsofia Anna Toth

Zsofia tilbyder mindful cooking- og chokoladekurser med Cooking Therapy som kognitiv terapeut og coach. Som passioneret Chocolatier med mange års erfaring i Danmark, specialiserer hun sig i chokoladefremstilling og undervisning af andre i at mestre denne kunst. Zsofisas kurser kombinerer teoretisk viden med praktiske teknikker, designet til at inspirere og uddanne chokoladeentusiaster i håndværkets fine detaljer.
Hun brænder for gastronomi, madkultur, madhistorie og studier. Hun trives med at skabe et intimt læringsmiljø, hvor små grupper kan samles og dele en fantastisk, sjov og lærerig oplevelse. Gennem kombinationen af teori, praktiske færdigheder og hendes kærlighed til mad, ønsker hun at opbygge en følelse af fællesskab og passion for at skabe, spise og være sammen.