Skip to content

Kurser

Kurser, der udvikler og udvider horisonten

Man siger om læring, at det er en skat, der følger ejeren hele livet. Læring medfører udvikling - og hvem vil ikke gerne udvikle sig og få ny viden, der kan være med til at gøre livet lettere, mere spændende eller sjovere? Hos FOF Østfyn forsøger vi at være på forkant med alt det spændende. Vi tilbyder berigende kurser, udflugter og foredrag, der udvider din horisont og samtidig giver dig nye bekendtskaber - uanset om du gerne vil lære et nyt sprog, udvikle din kreativitet, musikalitet eller din muskelmasse, eller om du er klar til at udfordre dig selv for eksempel indenfor litteraturens og madkunstens verden eller måske endda indenfor ny teknologi.

Som aftenskole er vi yderst opmærksomme på, hvor vigtigt det er at skabe sociale fællesskaber. Det kan mange gange være nemmere at komme afsted hjemmefra, hvis vi har en aftale om at komme til en holdundervisning sammen med andre. Så kurser, hvor vi mødes og lærer nyt sammen med andre af dygtige og superkompetente undervisere, er en meget vigtig del af vores aftenskole. Og samtidig er vi hos FOF Østfyn helt med på noderne og udviklingen og tilbyder derfor, som noget ganske nyt, online kurser for dem, der gerne vil blive dygtigere til et særligt emne, men som ikke nødvendigvis har let ved at afse tid til at komme afsted. Vores online kurser kan du tage hjemmefra spisebordet. Nemmere bliver det nok ikke.

Vores kurser er vejen – ikke målet – så du vil opleve, at har du taget et kursus hos os, så får du lyst til at fortsætte og tage et nyt og endnu et, og et kursus mere, … Og husk, at det aldrig er for sent at komme i gang med at fylde mere viden på og rykke horisonten.

Find kurserne her, vi glæder os til at se dig.