Skip to content

Kontoret holder lukket 8. juli til 1 aug. MEN...Du kan stadig tilmelde dig kurser her på hjemmesiden👍😎🌼

Qigong

Qigong

Qigong er kinesiske helsebevægelser som udføres i et roligt og meditativt tempo i kombination med fokus på åndedrættet. Qigong arbejder med at bringe krop og sind i balance, så vi finder ind til kernen af os selv og oplever mere nærvær i vores måde at være i livet på.

I Qigong kan alle være med, fordi det hele tiden er muligt at justerer bevægelserne, så de er tilpasset den enkeltes krop. Det betyder, at vi kan tage hensyn til skader og skavanker, og alligevel deltage på lige fod med andre deltagere på holdet. I Qigong siger vi at ”Less is more”

Qigong er en motionsform som trods de blide og rolige bevægelser giver os en moderat pulstræning, og som styrker og afspænder vores krop, så den kan bygge sig stærkere og mere smidigt op. Gennem de gentagende blide stræk øger vi kroppens tillid til, at den kan give slip på spændinger for at finde tilbage til sin oprindelige balance, så smerter i led, muskler og bindevæv reduceres over tid .  

Qigong hjælper os til at reducere stress som kan ramme os i en travl hverdag, eller stress som er opbygget over tid, og som har indflydelse på vores generelle trivsel. Det dybe rolige åndedræt beroliger vores centralnervesystem, så vi oplever at få ro i hovedet, og et mere realistisk syn på livet og på os selv. I Qigong er vi noget i kraft af os selv, og ikke i kraft af vores præstation.