Skip to content

Naturlig ro

Naturlig ro

Få Ro i sindet i pagt med naturen

Måske har du prøvet almindelig mindfulness eller yoga før, men får det ikke brugt i hverdagen?
Måske mangler du bare et alternativ i NATUREN?
Kurset vil have fokus på at give dig redskaber til bedre at skabe overskud og energi, til at overkomme dit arbejde, familieliv og andre opgaver i din hverdag. Kurset er inspireret af Japansk skovbadning, mindfullnes MBSR, ViNatur phd., naturoplevelser og friluftsliv.
Vi arbejder ikke egentlig terapeutisk men bruger nogle teknikker til at finde ro og ny energi. Mange øvelser vil forgå i stilhed, men i samhørighed med andre og naturen.
Du skal have lyst til at prøve at give slip og lade dig bade i natur, stilhed og ro, i en god stille og rolig kombi med små friluftsoplevelser, som alt sammen guides af naturvejlederen. Man behøver ingen forudgående kendskab eller færdigheder.
Hvis du føler dig stresset, presset, eller døjer med noget mistrivsel – vil naturen og roen vi skaber sammen, kunne være med til hjælpe dig tilbage på sporet. 
Du skal kunne gå ca. 3 km. i naturen under kursets 3 timers varighed. Kunne komme ned at sidde undervejs i naturen. Have varmt tøj og praktisk fodtøj på til at være ude. Medbringe taske med madpakke og drikkelse. Naturvejleder medbringer alt andet udstyr vi skal bruge under kurset.

Kurserne forgår i naturen forskellige steder i Kerteminde kommune som tilgås fra offentlige p-pladser, som aftales fra gang til gang.

Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at skrive til naturvejleder Mia Rafn Hansen: friluftsformidler@gmail.com eller ringe på 21311514