Skip to content

Lige nu lægges alle efterårets nye kurser op, så følg med og bliv inspireret til at lære nyt. Tilmelder du dig nyhedsbrevet får du også nyhederne.

München - BMW, Audi og FC Bayern

München - BMW, Audi og FC Bayern

En spændende og anderledes rejse til München og undervejs besøger vi ’Det Grønne Citadel’ i Magdeburg. I München ser vi den gamle bydel med sine smukke huse, utallige kirker, flotte pladser og hyggelige storbystemning. Vi er på BMW’s hjemmebane og vi ser på mange flotte biler og det spændende museum, hvor vi ser de mange modeller fra motorcykler, biler og den berømte BMW328, som dominerede racerbanerne i en lang årrække. Inden vi forlader München, besøger vi Allianz Arena, som blev bygget færdigt i 2005 i forbindelse med, at Tyskland skulle afholde VM i fodbold. I dag er det station for de to fodboldklubber TSV 1860 og den anden, som de fleste danskere kender, FC Bayern. Og ikke mindst et besøg på Audi-fabrikken i Ingolstadt.

Dag 1
Med tidlig afgang kører vi ned gennem Danmark og over grænsen til Tyskland. Sidst på eftermiddagen ankommer vi til Magdeburg, som ligger ved floden Elben.
Vi besøger ’Det Grønne Citadel’ i Magdeburg, som er en af byens spændende seværdigheder. ’Det Grønne Citadel’ er kendt for et af de arkitektoniske værker af kunstneren Fridensreich Hundertwasser. Huse med barokke facader og moderne design kaldet GRÜNE ZITADELLE. Middag på hotellet.

Dag 2
Efter morgenmaden forlader vi hotellet og fortsætter til München. Undervejs gør vi stop i Nürnberg, hvor vi besøger den gamle bydel - Altstadt - den mest charmerende del af Nürnberg.
Sidst på dagen ankommer vi til vores centralt beliggende hotel i München. Fælles middag.

Dag 3
Efter morgenmaden kører vi en orienterende byrundtur på Münchens indre ringvej, hvor vi bl.a. kommer forbi Sendlinger Tor, Deutsches Museum, Residenz München, inden vi fra Karlstor sammen går ad gågaden til den karakteristiske Frauenkirche og videre til Viktualienmarkt, hvor der er mange muligheder for frokost.
Vi er på BMW’s hjemmebane og München er et af Tysklands finansielle kraftcentre, der huser en stor del af landets reklame- og medievirksomheder, stærke brands som Allianz og Siemens. Samtidig finder vi BMW’s gigantiske hovedkvarter og vi skal besøge museet, som er en af byens største turistattraktioner. Vi får en rundvisning og herefter bruges resten af dagen på egen hånd i dette spændende museum, hvor vi får mulighed for at se de mange modeller, fra motorcykler, biler til den berømte BMW 328, som dominerede racerbanerne i en lang årrække.

Dag 4
München forbindes med det traditionsrige fodboldhold FC Bayern München. Vi besøger naturligvis Allianz Arena, som blev bygget færdigt i 2005 i forbindelse med, at Tyskland skulle afholde VM i fodbold. I dag er det stadion for de to fodboldklubber TSV 1860 og den anden, som de fleste danskere kender, FC Bayern.
Men den bayerske hovedstad er faktisk også en storby, som gemmer på nogle helt enestående oplevelser. Bl.a. Nymphenburg slot, som regnes for en af de store kongeslotte i Europa og er i dag en meget besøgt seværdighed. Vi besøger slothaven og resten af dagen er til oplevelser på egen hånd.

Dag 5
Efter morgenmaden forlader vi München og kører nordpå. Undervejs besøger vi Ingolstadt, en pulserende by ved Donau, der byder på en charmerende blanding af idyl og stemning. Sidst men ikke mindst besøger vi Audi Forum, et spændende museum med over 100 års historie og masser af flotte biler. Måske ser vi en af Tom Kristensens Le Mans biler?
Efter besøget køre vi til vores overnatningshotel. Fælles middag.

Dag 6
Efter morgenmaden kører bussen retur til Danmark

Pris pr person

I delt dobbeltværelse: kr. 7.095,-
Tillæg for enkeltværelse: kr. 1.995,-
Fast busplads kr. 50,-
Afbestillingsforsikring 7 %

Inkluderet i prisen

· Kørsel i 4-stjernet bus
· 5 x overnatning m/halvpension
· Morgenkaffe og rundstykke
· 1 x rundvisning i Hundertwasser
· 1 x rundtur og entré hos BMW
· 1 x entré og rundvisning på Allianz Arena
· 1 x entré og rundvisning Audi
· Udflugter i henh. program
· Dansk rejseleder

Opsamling:

Kl. 06.00 – Nyborg Banegård - hjemkomst 21.30
Kl. 06.30 - Odense, Rosengårdscenter v/Shell- hjemkomst 21.00
Kl. 07.10 – Afkørsel 58B v/Middelfart – hjemkomst 20.10
Kl. 07.25 – Fredericia Banegård – hjemkomst 20.00
Kl. 07.50 – Rasteplads Hylkedal Vest, Kolding E45 - hjemkomst 19.35
Kl. 09.10 – Afkørsel 70 v/Shell, Kometvej, Rødekro – hjemkomst 18.00

Diverse:

Husk pas og Euro.
Turen egner sig ikke for dårligt gående eller kørestolsbrugere.
GIBA Travel forbeholder sig ret til mindre ændringer i programmet i forhold til de forskellige arrangementer og opsamlingstiden.

Teknisk rejsearrangør er GIBA Travel. Ved framelding til ture og rejser er det den tekniske rejsearrangørs afbestillingsbetingelser, der er gældende
Turen udbydes i samarbejde med andre FOF afdelinger.


Der sendes informationer ud ca. 5 dage før afrejse.