Skip to content

Lige nu lægges alle efterårets nye kurser op, så følg med og bliv inspireret til at lære nyt. Tilmelder du dig nyhedsbrevet får du også nyhederne.

Fransk for begyndere

Fransk for begyndere

Bonjour og velkommen til vores fransk begynderkursus, hvor din rejse ind i det franske sprog og den fortryllende franske kultur begynder! Dette kursus er skabt for alle, der drømmer om at starte fra scratch og åbne døren til et nyt sprogligt univers. I en atmosfære fuld af varme og fællesskab tager vi de første skridt sammen på denne fascinerende sproglige og kulturelle opdagelsesrejse.

Med fokus på både sprog og kultur dykker vi ned i alt, der gør Frankrig så unikt: fra den legendariske cafékultur, storslåede historie og til den berømte gastronomi og kunst samt de 12000 verber(vi når ikke dem alle!). Kurset er designet til at være en sjov og engagerende læringsoplevelse, hvor alle bidrager og føler sig som en del af et større fællesskab. Om du nyder din medbragte yndlingskaffe eller te, eller forkæler dig selv med en fra foreningens café, så bliver det i et miljø, hvor vi sammen nyder processen og glæden ved at lære.

Forbered dig på at lade dig forføre af franskens elegance og den kultur, den udspringer af.
Tilmeld dig nu, og lad os i fællesskab udforske den rige verden af fransk sprog og kultur.