Skip to content

Kontoret holder lukket 8. juli til 1 aug. MEN...Du kan stadig tilmelde dig kurser her på hjemmesiden👍😎🌼

Peter Schneider-Kamp: Kunstig intelligens - i vores hverdag

Peter Schneider-Kamp: Kunstig intelligens - i vores hverdag

Kunstig intelligens og robotter er ikke længere fremtid, de er en del af vores hverdag.
I dette underholdende og tankevækkende foredrag, fortæller Peter Schneider-Kamp om, hvordan den teknologiske udvikling påvirker danskernes, dvs. vores alle sammes hverdag.
 Det kan være, at vi bruger kunstig intelligens til at holde øje med vores fysiske helbred eller træning, eller måske har vi en robotstøvsuger der helt af sig selv, sørger for at støvsuge huset.
 I vil blive inspireret og guidet igennem nogle af de mange overraskende, gode og sjove eksempler på kunstig intelligens, der er derude.
Men der er også elementer, vi skal forholde os kritisk til. Dem kommer vi også omkring.
I dette debatskabende og oplysende oplæg vil I også få konkrete tips til at kunne udnytte de forskellige værktøjer i jeres hverdag, og gå derfra med en viden, der vil gøre jeres liv nemmere.

Peter Schneider-Kamp er en rutineret oplægsholder, der oplyser, underholder og udfordrer sit publikum med sit brede kendskab til digitalisering og kunstig intelligens samt deres rolle i både erhvervslivet og vores private fremtid.
Han har fået hæderspriser både som formidler og som forsker. Og endeligt er det hans speciale at præsentere komplicerede tekniske forhold og trends til et bredere publikum.
Peter Schneider-Kamp er til daglig professor ved Syddansk Universitet.

  I samarbejde med Refsvindinge Friskole