Skip to content

Kontoret holder lukket 8. juli til 1 aug. MEN...Du kan stadig tilmelde dig kurser her på hjemmesiden👍😎🌼

Finsk for begyndere - delvis online

Finsk for begyndere - delvis online

Dette kursus afvikles med to lørdags workshops og 7 online mødegange torsdag.

Velkommen til dette finsk begynderkursus, hvor vi starter helt fra bunden med alfabetet, tallene og udtale samt danner os et overblik over de mange spændende kasus, som det finske sprog er bygget op på. Deltagelse kræver således ingen forudgående kendskab til finsk.
I løbet af kurset lærer du endvidere at præsentere dig selv og indlede en samtale med et basalt ordforråd. Vi træner små nyttige hverdagsdialoger og arbejder med elementær grammatisk forståelse både skriftligt og mundtligt. Derudover stifter vi undervejs bekendtskab med den finske kultur og samfundsforhold i de 1000 søers land.
Progressionen på begynderkurset er langsom, så alle kan følge med, og den grammatiske gennemgang lægger op til at kunne bruge sproget i hverdagen inkl. den finske sprogs talesprogsvariationer. Udover aktiv deltagelse i undervisningen skal man være indstillet på ca. 1,5 timers hjemmearbejde mellem undervisningsgangene.

Undervisningen forløber online 7 torsdage og derudover aftales på holdet datoer for  2 fysiske lørdagsworkshops( kl 10.00-13.30)
(Alle 9 gange -7 online og 2 fysiske- er med i prisen)

Undervisningsmateriale
Undervisningsmaterialet (375,00 kr.) inkl. digital adgang til lydfiler og supplerende pdf’er kan købes ved fællesbestilling. Derudover bruger vi i undervisningen Kahoot! appen til at spille quiz med, som er gratis at downloade på sin smartphone.

Du er velkommen til at kontakte underviser Rosanna Lavendel Frost på e-mail info@finsksprogogkultur.com eller tlf. 3119 1225 (tir/ons i tidsrummet kl. 12-15), hvis du har yderligere spørgsmål til kurset.