Skip to content

Kontoret holder lukket 8. juli til 1 aug. MEN...Du kan stadig tilmelde dig kurser her på hjemmesiden👍😎🌼

Tango weekend

Tango weekend

Kickstart dit tangoliv. Med et rum skabt af musik, få basistrin, improvisation og lidenskab, rykker tangoen os ud af vores vaners magt og ind i et magisk univers af nærvær, opmærksomhed og hengivenhed. I den Argentinske tango, omfavner vi hinanden med lydhørhed, respekt og gensidighed.
Du lærer mere end 8 basistrin i denne weekend fordi nonverbal kommunikation kan meget mere end ord. Her favnes alle deltagere. Det er ikke svært, men det er sjovt og lærerigt.

Medbring madpakke og evt. snack samt drikkedunk, til fredag aften
Lørdagen sluttes af med fællesspisning af medbragt mad kl. 18.00. Herefter vil der være Argentinsk tangosalon med show og mulighed for social dans. Kl. 20.00 går vi trætte og glade hjem.

Vi advarer imod at der vil være en tid før og efter ”dit tangoliv”. De fleste, der prøver tango, får en interesse der varer ved og ved.

Ønsker du en fast partner skal du tilmelde dig sammen med ham/hende. Tilmelder du dig uden en partner skal du være indstillet på at prøve at danse begge roller (Fører og følger).

Dansesko er ikke nødvendige. Du skal blot være opmærksom på, at sålen på skoen skal være ren og kunne dreje rundt på gulvet uden modstand, og at skoen sidder fast på din fod. Løbesko og gummisåler frarådes. Strømpesokker eller kinasko virker fint.