Skip to content

Kontoret holder lukket 8. juli til 1 aug. MEN...Du kan stadig tilmelde dig kurser her på hjemmesiden👍😎🌼

TRE® - rysteterapi

TRE® - rysteterapi

Kurset og Intro workshop
For at deltage i det lange forløb, er det en forudsætning, at du har været med på intro-workshoppen.

Workshoppen:
I løbet af denne formiddag vil du få en god introduktion til TRE®, både praktisk og teoretisk. Derefter har du mulighed for at deltage i det efterfølgende forløb, hvor du bliver endnu bedre bekendt med metoden, så du kan bruge det selv og integrere det i dit liv.
 TRE® er en simpel metode til at arbejde med kroniske spændinger, stress og traumer. Helt konkret guider jeg dig gennem en række (nemme) øvelser, som aktiverer kroppens naturlige evne til at ryste eller vibrere. Denne rysten er kroppens måde at forløse overskydende spænding fra stress og traumer. Lidt nørdet kaldes det neurogen tremor og ses hos alle pattedyr.
TRE® handler om at re-aktivere kroppens selvhelbredende puls. Det handler om at frigøre spændinger, berolige nervesystemet og genfinde forbindelsen til hele dig. 
Vi slutter dagen med en guidet afspænding.
Forudsætninger for deltagelse: Der er ingen forudsætninger for deltagelse, dog vil jeg inden workshoppen sende dig et helbredsskema til udfyldelse.
Medbring: Yogamåtte eller lignende, tæppe, drikkedunk, let madpakke til pausen. Derudover skal du bare have dig selv med :-)

Kurset over 6 gange
Dette TRE® forløb er for dig, der ønsker støtte til at få mere ro i krop og psyke i din hverdag.
Vi slutter alle mødegange med en guidet afspænding. Max 7 deltagere
Medbring: Yogamåtte eller lignende, tæppe, drikkedunk. Påklædning: Behageligt tøj, du kan bevæge dig i.


Maj er uddannet TRE® provider ved den internationalt anerkendte underviser, Cheda Mikic og har ligeledes gennemført adskillige TRE® efteruddannelseskurser.  
Krop, psyke og spiritualitet har været en central del af mit liv, så længe jeg kan huske. Det er noget af det allermest spændende og meningsfyldte, jeg kan forestille mig. De sidste 10 år har jeg således arbejdet med healing og meditation, for 5 år siden begyndte jeg at undervise i yoga, og sidste år blev jeg færdiguddannet som TRE® provider.