Skip to content

Kreative kurser for børn

Billedkunst og tegning

I sæson 2024-2025 afholder vi igen vores populære billedkunstkursus Kunstlab for børn i Randers. Der er holdstart efter sommerferien samt i januar 2025. Kunstlab mødes onsdag efter skole i FOF's dejlige Malersal og er for børn i alderen 8-13 år.

Nye 1-dags workshops med tegning

Har du et barn eller barnebarn, der elsker at tegne? På en workshop kan han eller hun få undervisning og lære nye teknikker til fx at tegne seje monstre, farvestrålende havfruer, superhelte eller vilde dyr.

Under de enkelte datoer kan du læse om underviseren og se hvilken aldersgruppe aktiviteten er planlagt til. Aktuelt udbyder vi tegnekurser for børn fra 7 år og op til 13 år. Det er helt frivilligt om man vil tilmelde sig 1 eller flere workshops. 

Du kan læse om underviserne samt tilmelde dit barn ved at klikke på de enkelte hold via billederne. Her kan du også se, i hvilken by kurset afholdes. Aktuelt har vi tegning for børn i Randers, Hadsten og Hobro. Vælg eventuelt din by i filteret herunder for kun at se lokale hold. 

Du er altid velkommen til at kontakte kontoret, hvis du har spørgsmål på tlf. 87 12 40 40 (man-tors) eller kontor@fof.dk