Skip to content

NB! Vi opdaterer vores systemer fra den 28/9 kl. 17 til den 2/10 kl. 05. Det vil i dette tidsrum ikke være muligt at foretage tilmeldinger.

motion bevægelse mænd og kvinder - gymnastik hos FOF i Randers

Motion og træning

Motion og træning

Herunder finder du de forskellige former for bevægelseshold, som vi udbyder i 2023 i bl.a. Randers, Hinnerup og Hobro. Klik dig videre og find info om aktuelle hold, datoer og underviserprofiler.

Som noget nyt har vi i denne sæson holdet Bevægelse, kropsholdning, udstrækning, som er et skånsomt og virksomt gymnastikhold for mænd og kvinder - seniorer og alle andre, der gerne vil have en sund krop og en bedre kropsholdning. 

Under de forskellige kategorier finder du motion i både dagtimerne, aftener og weekender. Alle er velkomne til træning hos FOF uanset din form og erfaring med at træne. Hvis du er vild med musik, kan du gå til selskabsdans eller Groove i Randers - og vi har også en oversigt over hold særligt velegnede for seniorer - Se mere under 60+ træning.

For dig der er gravid eller har født har vi hold med vandgymnastik for gravide og babysvømning i Water & Wellness Randers. Og baby er selvfølgelig også velkommen på holdet Efterfødselstræning i Randers og Hinnerup. I Randers afholdes vores træningshold normalt enten i FOF-huset på J. V. Martins Plads eller Rosenlund på Niels Ebbesens Gade.