Skip to content
Ærlig mad er god mad - madlavningskursus - FOF Vest

Ærlig mad er god mad

Ærlig mad er god mad

God mad behøver ikke at være dyrt.

Vigtigst er at man bruger ordentlige råvarer og behandler dem med respekt, og anvender netop de råvarer, der nu er i sæson og at økologi ikke nødvendigvis kommer i første række, men i stedet bruger noget bæredygtigt fra nærområdet og ikke altid økologisk. 
Til kursusaftnerne vil der komme forslag til vine, så det hele kommer til at gå hånd i hånd.

Råvarepris:
fra kr. 85,00 - 135,00 pr. gang.
Udgiften afregnes direkte til underviser.

Udtagelser fra tidligere kursister:

"Jeg har deltaget i FOF vest ”ærlig mad er god mad” i efteråret 2021 samt vinteren 2022. Det glæder mig at FOF og Thomas Lillerøj igen tilbyder dette kursusforløb i 2023. Som underviser er Thomas inspirerende, såvel fagligt som menneskeligt. Med stor faglighed og en fantastisk tilgang til gastronomien deler han sin viden, til glæde for smagen og alle deltagere. Med udgangspunkt i årstiden udarbejder han opskrifter, og benytter gerne råvarer så lokalt som muligt. I en tid med fokus på bæredygtighed, går netop det godt hånd i hånd. Opskrifterne kan efterfølgende, og med nemhed benyttes til hverdag og fest i ethvert hjem. Thomas har stor fokus på at skabe ”ro” i køkkenet, hvilket jeg har haft meget glæde af i hverdagen og ved festlige sammenkomster."

 

"Jeg var heldig at få en plads på FOF’s kursus Ærlig Mad er God Mad sidste sæson, 2021/ 2022.

Da der igen denne vinter blev oprettet hold med Thomas Lillerøj som underviser var jeg ikke i tvivl om at jeg skulle deltage.
Thomas er en utrolig dygtig underviser. Hans faglige stolthed kombineret med en god portion humor gør undervisningsaftenerne både lærerige og underholdende. Thomas sætter en ære i at benytte årstidens lokale råvarer. På den måde får man inspiration til at prøve nye ting af hjemme i køkkenet efterfølgende.

Hver undervisningsaften stikker Thomas retningslinjerne ud for tre retter. Forret, hovedret og dessert. 
Herefter fordeler vi selv opgaverne imellem os kursister, og efter en time eller to er vi klar til at indtage vores stolte kreationer. Vi afslutter med en kop kaffe, hvor vi evaluerer aftenens forløb.

Et kursus der absolut kan anbefales."