Vores samarbejdspartner gennem mange år bagermester John Bramsen holder kursus i brødbagning her hos FOF.
Lær bagerens hemmeligheder om, hvordan du med enkle teknikker kan lave et brød, som smager af meget mere end det brød, man normalt køber. Der arbejdes med forskellige typer brød; både de grove og de lyse. Du lærer at ælte gluten i dit brød og arbejde med fuldkornshvedemel.
Vi laver madpakkebrød, birkes og selvfølgelig lidt sødt til kaffen Du lærer de små fiduser, som gør, at brødet ikke alene smager godt, men også ser professionelt ud, når det kommer ud af ovnen.
Råvarepris:
Kr. 200,00, som afregnes direkte med underviseren.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Søndag 05.10.2025 | 10:00-15:20 | Rørkjær Skole, Esbjerg | John Bramsen |
Jeg er født i 1972
Udannet bager i 1991.
Har undervist siden 2012.
Har været selvstændig i 17 år og 18 år som Bagermester.
Jeg har været til DM en gang og fik en 3 plads i Rugbrød.
Jeg elsker at eksperimentere med alt mulig inden for faget.
Og derved videregive guldkorn i min undervisning.
Jeg mener, man lærer bedst, når man har fingrene i dejen, eller hvad det nu er, vi arbejder med.
Derfor er meget af undervisningen også praktisk.
Det vigtige for mig er, at når du går fra kurset, har du lyst til at arbejde videre med det, vi har arbejdet med.
Det sjove ved dette fag er, at vi alle lærer nyt hver dag.