Lær at lave flødeboller med luftigt fyld, marcipanbunde og chokoladeovertræk.
Du vælger selv, om det skal være de traditionelle med vaniljefyld eller jordbær/lakrids. Derefter overtrækker vi dem med overtrækschokolade, og til sidst pynter vi dem med kokos, kandiseret appelsin, nødder eller mandler.
Råvarepris:
Kr. 125,00, som afregnes direkte med underviseren.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Lørdag 13.12.2025 | 13:15-16:45 | Rørkjær Skole, Esbjerg | John Bramsen |
Jeg er født i 1972
Udannet bager i 1991.
Har undervist siden 2012.
Har været selvstændig i 17 år og 18 år som Bagermester.
Jeg har været til DM en gang og fik en 3 plads i Rugbrød.
Jeg elsker at eksperimentere med alt mulig inden for faget.
Og derved videregive guldkorn i min undervisning.
Jeg mener, man lærer bedst, når man har fingrene i dejen, eller hvad det nu er, vi arbejder med.
Derfor er meget af undervisningen også praktisk.
Det vigtige for mig er, at når du går fra kurset, har du lyst til at arbejde videre med det, vi har arbejdet med.
Det sjove ved dette fag er, at vi alle lærer nyt hver dag.