Bliv inspireret til lækre dagligdags vegetarretter og en mere bæredygtig hverdag med plantebaseret kost.
På dette kursus får du ideer til nem vegetarisk mad med ingredienser, du kan finde, hvor du handler til dagligt. Selvfølgelig med fokus på smag, krydderier og umami og på, hvorledes man er sikker på at få proteiner nok.
Lidt om din underviser:
"Jeg hedder Tatjana Johnsson, og jeg elsker at lave mad. Mad forener mennesker og giver et velsmagende fællesskab, som jeg gerne vil give videre, når vi kokkererer plantebaseret mad på Fanø. Jeg er ikke vegetar, men har altid spist meget vegetarisk. Min mormor var vegetarisk kok og arbejdede på Skodsborg Badesanatorium. Hun havde som barn tuberkulose og havde det svært med kød og fordøjelsen. Derfor kastede hun sig over vegetarmad, og det har været en del af mit og familiens DNA siden.
Jeg har været på kokkeskoler i USA, Thailand, Bali og i Vietnam, og derfor kan du forvente, at Østens kulinariske oplevelser ofte arbejdes ind i en fordansket version på dette vegetarkursus."
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Torsdag 18.09.2025 | 17:30-20:05 | Fanø Skole | Tatjana Johnsson |
2 | Torsdag 25.09.2025 | 17:30-20:05 | Fanø Skole | Tatjana Johnsson |
3 | Torsdag 02.10.2025 | 17:30-20:05 | Fanø Skole | Tatjana Johnsson |
4 | Torsdag 09.10.2025 | 17:30-20:05 | Fanø Skole | Tatjana Johnsson |
5 | Torsdag 23.10.2025 | 17:30-20:05 | Fanø Skole | Tatjana Johnsson |
6 | Torsdag 30.10.2025 | 17:30-20:05 | Fanø Skole | Tatjana Johnsson |
7 | Torsdag 06.11.2025 | 17:30-20:05 | Fanø Skole | Tatjana Johnsson |
8 | Torsdag 13.11.2025 | 17:30-20:05 | Fanø Skole | Tatjana Johnsson |
9 | Torsdag 20.11.2025 | 17:30-20:05 | Fanø Skole | Tatjana Johnsson |
10 | Torsdag 27.11.2025 | 17:30-20:05 | Fanø Skole | Tatjana Johnsson |
Se alle Se færre |
Jeg elsker at lave mad. Mad forener mennesker og giver et velsmagende fællesskab, som jeg gerne vil give videre, når vi kokkerer plantebaseret mad på Fanø. Jeg er ikke vegetar, men har altid spist meget vegetarisk. Min mormor var vegetarisk kok og arbejdede på Skodsborg Badesanatorium. Hun havde som barn tuberkulose, og havde det svært med kød og fordøjelsen. Derfor kastede hun sig over vegetarmad, og det har været en del af mit og familiens DNA siden.
Jeg har været på kokkeskoler i USA, Thailand, Bali og i Vietnam, og derfor kan du forvente, at Østens kulinariske oplevelser ofte arbejdes ind i en fordansket version på dette vegetarkursus.