Skip to content
Lækre dagligdags vegetarretter med Tatjana - Fanø

Lækre dagligdags vegetarretter

Bliv inspireret til lækre dagligdags vegetarretter og en mere bæredygtig hverdag med plantebaseret kost.

På dette kursus får du ideer til nem vegetarisk mad med ingredienser, du kan finde, hvor du handler til dagligt. Selvfølgelig med fokus på smag, krydderier og umami og på, hvorledes man er sikker på at få proteiner nok.

Lidt om din underviser:

"Jeg hedder Tatjana Johnsson, og jeg elsker at lave mad. Mad forener mennesker og giver et velsmagende fællesskab, som jeg gerne vil give videre, når vi kokkererer plantebaseret mad på Fanø. Jeg er ikke vegetar, men har altid spist meget vegetarisk. Min mormor var vegetarisk kok og arbejdede på Skodsborg Badesanatorium. Hun havde som barn tuberkulose og havde det svært med kød og fordøjelsen. Derfor kastede hun sig over vegetarmad, og det har været en del af mit og familiens DNA siden.
Jeg har været på kokkeskoler i USA, Thailand, Bali og i Vietnam, og derfor kan du forvente, at Østens kulinariske oplevelser ofte arbejdes ind i en fordansket version på dette vegetarkursus."

Information

  • Dato 18.09.2025-27.11.2025
  • Adresse Fanø Skole
    Stadionvej 17
    6720 Fanø
  • Lokale Hjemkundskab
  • Bemærkninger Underviseren indkøber råvarerne til kurset. Din andel på mellem kr. 85,00 – 135,00 pr. gang. Afregnes direkte til underviseren. Hvis du bliver forhindret i at deltage, er det utrolig vigtig, at du melder fra i god tid, ellers hæfter du for din andel af råvarerne. Du er velkommen til at medbringe drikkevarer til maden.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 18.09.2025 17:30-20:05 Fanø Skole Tatjana Johnsson
2 Torsdag 25.09.2025 17:30-20:05 Fanø Skole Tatjana Johnsson
3 Torsdag 02.10.2025 17:30-20:05 Fanø Skole Tatjana Johnsson
Se alle Se færre
Underviser

Tatjana Johnsson

Jeg elsker at lave mad. Mad forener mennesker og giver et velsmagende fællesskab, som jeg gerne vil give videre, når vi kokkerer plantebaseret mad på Fanø. Jeg er ikke vegetar, men har altid spist meget vegetarisk. Min mormor var vegetarisk kok og arbejdede på Skodsborg Badesanatorium. Hun havde som barn tuberkulose, og havde det svært med kød og fordøjelsen. Derfor kastede hun sig over vegetarmad, og det har været en del af mit og familiens DNA siden.

Jeg har været på kokkeskoler i USA, Thailand, Bali og i Vietnam, og derfor kan du forvente, at Østens kulinariske oplevelser ofte arbejdes ind i en fordansket version på dette vegetarkursus.