Skip to content
Lær at lave den perfekte Pizza – Kursus for Pizzaelskere - FOF Vest

Pizza: Lær at lave den perfekte pizza fra bunden!

Bliv ekspert i at lave pizza! Lær om forskellige dejtyper, hemmeligheden bag en sprød bund og hvordan du skaber den perfekte balance mellem sauce, ost og toppings.

Du får indsigt i forskellige mel- og gærtyper samt tips til at tilpasse opskrifter for den bedste smag og tekstur. Ud over teknikker lærer du også at eksperimentere med ingredienser, så du kan udvikle dine helt egne, unikke pizzaer.

  • Hvilken mel er bedst at brug?
  • Hvilken tomatsovs skal jeg vælge?
  • Hvor meget fyld skal der på?
  • Hvorfor skal en pizza dej hvile 24 timer?
  • Skal det være surdej eller gærdej?
  • Hvad er forskellen på at brug almindelig ovn og en rigtig pizzaovn?
  • Hvad med bagestål?
  • En rigtig pizzaovn?

Du har sikkert mange spørgsmål, men efter dette kursus vil du være klar til at imponere dine gæster med hjemmelavet pizza.

Du lærer ikke blot at bage en perfekt pizza, men får også mulighed for at smage og prøve kræfter med forskellige varianter. Og mon ikke der bliver lidt tilovers, så du kan tage en smagsprøve med hjem? Underviseren sørger selvfølgelig for poser til det.

Medbring selv drikkevarer.

Information

  • Dato 21.08.2025-21.08.2025
  • Adresse Ansgarskolen, Ribe
    Seminarievej 15
    6760 Ribe
  • Lokale Hjemkundskab
  • Bemærkninger Underviseren indkøber råvarerne til kurset. Din andel på ca. kr. 150,00. Afregnes direkte til underviseren. Hvis du bliver forhindret i at deltage, er det utrolig vigtig, at du melder fra i god tid, ellers hæfter du for din andel af råvarerne. Medbring selv drikkevarer.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 21.08.2025 17:00-19:15 Ansgarskolen, Ribe John Bramsen
John Bramsen
Underviser

John Bramsen

Jeg er født i 1972

Udannet bager i 1991.

Har undervist siden 2012.

Har været selvstændig i 17 år og 18 år som Bagermester.

Jeg har været til DM en gang og fik en 3 plads i Rugbrød.

Jeg elsker at eksperimentere med alt mulig inden for faget.

Og derved videregive guldkorn i min undervisning.

Jeg mener, man lærer bedst, når man har fingrene i dejen, eller hvad det nu er, vi arbejder med.

Derfor er meget af undervisningen også praktisk.

Det vigtige for mig er, at når du går fra kurset, har du lyst til at arbejde videre med det, vi har arbejdet med.

Det sjove ved dette fag er, at vi alle lærer nyt hver dag.