Du får indsigt i forskellige mel- og gærtyper samt tips til at tilpasse opskrifter for den bedste smag og tekstur. Ud over teknikker lærer du også at eksperimentere med ingredienser, så du kan udvikle dine helt egne, unikke pizzaer.
Du har sikkert mange spørgsmål, men efter dette kursus vil du være klar til at imponere dine gæster med hjemmelavet pizza.
Du lærer ikke blot at bage en perfekt pizza, men får også mulighed for at smage og prøve kræfter med forskellige varianter. Og mon ikke der bliver lidt tilovers, så du kan tage en smagsprøve med hjem? Underviseren sørger selvfølgelig for poser til det.
Medbring selv drikkevarer.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Torsdag 21.08.2025 | 17:00-19:15 | Ansgarskolen, Ribe | John Bramsen |
Jeg er født i 1972
Udannet bager i 1991.
Har undervist siden 2012.
Har været selvstændig i 17 år og 18 år som Bagermester.
Jeg har været til DM en gang og fik en 3 plads i Rugbrød.
Jeg elsker at eksperimentere med alt mulig inden for faget.
Og derved videregive guldkorn i min undervisning.
Jeg mener, man lærer bedst, når man har fingrene i dejen, eller hvad det nu er, vi arbejder med.
Derfor er meget af undervisningen også praktisk.
Det vigtige for mig er, at når du går fra kurset, har du lyst til at arbejde videre med det, vi har arbejdet med.
Det sjove ved dette fag er, at vi alle lærer nyt hver dag.