Skip to content
Franskundervisning hos FOF-Vest

Fransk for letøvede

Fransk for letøvede

Niveau 3 - letøvede 

Fransk for letøvede er for dig, der allerede har styr på den mest basale grammatik og kan begå dig i de fleste dagligdagssituationer, men ønsker at tage det et skridt videre med det mål for øje at kunne føre en simpel samtale på fransk. 

På Fransk for letøvede arbejder vi videre med grammatikken, styrker vores ordforråd og forfiner udtalen. Vi udvider også vores forståelse af såvel mundtlig som skriftlig fransk via lytteøvelser og oversættelser, men vi lægger hovedvægten på den aktive brug af sproget via dialoger, rollespil og diskussioner.

Undervisningen, der foregår hos FOF Vest i Kongensgade 70 i Esbjerg, strækker sig hver gang over 2 lektioner à 45 minutter. Halvvejs holder vi en kort pause, så vi kan få strakt benene og luftet hjernen lidt eventuelt over en kop kaffe eller en kop te, som der er mulighed for at trække i automaten i den hyggelige foyer café uden for undervisningslokalet.

Lidt om mig:
Jeg tror ikke, at jeg overdriver, hvis jeg siger, at jeg har lang erfaring med sprogindlæring. Ikke blot har jeg undervist i sprog i adskillige år, jeg har også selv studeret sprog i årevis både formelt på universitetsniveau og uformelt som ”udenlandsdansker” i Bruxelles, hvor jeg har tilbragt det meste af mit voksenliv. Jeg er efterhånden nået til den konklusion, at den allervigtigste forudsætning for at lære et nyt fremmedsprog er, at der på holdet er en rar og afslappet atmosfære, der giver kursisterne lyst til at deltage og mod på at kaste sig ud i det.

Jeg glæder mig til at se dig.

 

Hvis du har spørgsmål angående niveau eller indhold, er du velkommen til at kontakte mig via mine kontaktoplysninger her på holdsiden eller gennem kontorets e-mail: tilmelding@fof-vest.dk.