Skip to content
Få undervisning i kinesisk hos FOF

Kinesisk

Kinesiskundervisning

Nǐ hǎo! Få et indblik i det kinesiske sprog og den kinesiske kultur. Har du brug for at lære det kinesiske sprog i forbindelse med at du skal studere, arbejde eller rejse til Østen, så tilbyder vores aftenskole kinesiskundervisning i en eller flere af vores kommuner i Esbjerg, Varde og Fanø. Udover at lære sproget får du også kendskab til den kinesiske kultur. Det åbner op for flere muligheder og oplevelser, så man lettere kan begå sig og komme tættere på folket. 

Hvordan foregår undervisning i sproget kinesisk? 

I undervisningen er der fokus på at arbejde med samtale og talesprog i fællesskab med andre kursister, som deler samme interesse og ønske om at lære sproget. I undervisningen har du mulighed for at stille spørgsmål til underviseren. Undervisningsforløbet bliver tilpasset, og der tages hensyn til den enkeltes niveau, så du får det optimale ud af undervisningen i det kinesiske sprog. 

Hvilket niveau skal jeg vælge? 

Kinesisk er et sprog som der bliver talt i blandt andet Hong Kong, Macao, Taiwan og Singapore. Vi tilbyder kinesisk til alle. 

Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et hold – se info inde på holdet eller kontakt FOF Vest.

Tilmelding til kinesiske sprogkurser i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Nedenfor kan du se alle vores kurser i kinesisk. Du kan her tilmelde dig kurserne. Hvis listen er tom, er det fordi, at vi for nuværende ikke tilbyder undervisning før næste sæson. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores undervisere via deres kontaktinformationer inde på de enkelte hold eller kontakt FOF Vest på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk

Filtrér