Skip to content
Tyskundervisning hos FOF-Vest

Tysk for begyndere

Tysk - begynderniveau

Niveau 1 - begyndere

Her tager vi udgangspunkt i kursistens niveau, og der vil være mulighed for differentieret undervisning, således at alle kan være med.

Du vil her få øget dit ordforråd markant og stifte bekendtskab med grundlæggende grammatik, men fokus vil være på den mundtlige fremstilling.

Hos FOF Vest giver vi dig en viden og færdigheder omkring det tyske sprog, og dets nuancer, som gør dig i stand til at føre en samtale og forbedre dit sproglige niveau.

Vi tilrettelægger en undervisning som tilgodeser dine behov. Vi lægger stor fokus på udtalen og et øget ordforråd. Vi anvender aktuelle tekster, som tager udgangspunkt i turisme og samfundsforhold, som er relateret til danske og tyske steder.

Forud for hver lektion vil du få tilsendt materiale så du har mulighed for at forberede dig til næste lektion. Der vil forekomme hjemmearbejde, i form af oversættelsesopgaver, samt tekster til gennemlæsning.

Undervisningen foregår i trygge rammer, i åbne og lyse lokaler. Hvor du i høj grad selv har mulighed, for at være med til at sætte dit præg på undervisningen, i forhold til at spille ind med faktuelle emner.