Skip to content
Billedefrise af Aarhus Rådhustårn og Musikhuset Aarhus. Bag facaden med FOF Aarhus.

3 x bag facaden: Musikhuset, Bogtårnet og Rådhuset

Vil du dykke ned i Aarhus' skjulte skatte og udforske historierne bag tre ikoniske bygninger, der normalt er gemt bag facaden? Denne serie af tre arrangementer giver dig muligheden for at opleve Musikhuset, Bogtårnet og Aarhus Rådhus på en helt ny måde.

Ved køb af de tre arrangementer i samlet serie får du en særlig fordelspris på kr. 150.- (normalpris kr. 75.- pr. arrangement).

Musikhuset bag facaden d. 18/9
Få indsigt i historien bag Musikhuset – fra åbningen i 1982 og frem til i dag med direktør Jan Christensen. Hør om Musikhusets succes og dets fremtidige udvikling. Efter oplægget tager Jan Christensen dig med på en eksklusiv rundvisning i huset inklusive områder, der normalt er utilgængelige for offentligheden.

Bogtårnet bag facaden d. 25/9

Dyk ned i historien bag det majestætiske Bogtårn, der er opført i 1963, med vicedirektør Line Renate Hanssen fra Det Kgl. Bibliotek. Få indblik i bygningens udvikling og dens rolle gennem årene. Efter oplægget inviteres du på en rundvisning i tårnet, hvor du med garanti ser nye og ukendte kroge af den ikoniske bygning.

Rådhuset bag facaden d. 3/10
Oplev Aarhus' ikoniske rådhus, tegnet af Arne Jacobsen og Erik Møller, som Mette Skautrup fra Aarhus Byråd deler historier om. Få indblik i rådhusets historie og dets aktuelle rolle som ramme for folkevalgte og ansatte. Herefter får du en særlig rundvisning og ser rådhuset gennem nye briller.

For mere detaljeret information om hvert enkelt arrangement, klik venligst på nedenstående links:

Tag med os på en unik rejse bag facaden af Aarhus' kulturperler og opdag byen på en helt ny måde. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 18.09.2024 10:00-12:00 Musikhuset Aarhus
2 Onsdag 25.09.2024 10:00-12:00 Det Kgl. Bibliotek
3 Torsdag 03.10.2024 10:00-12:00 Aarhus Rådhus

Omvisere bag facaden