Skip to content
Bruce Springsteen - foredrag i FOF Aarhus med Bjørn Zäll

Bruce Springsteen - 75 års fødselsdag (ekstra)

Mandag d. 23. september 2024 fylder ”The Boss” 75 år. Det markerer vi i FOF Aarhus - på selve fødselsdagen - med dette eksklusive musikforedrag med Bjørn Zäll, som er kendt i vide kredse for sin musikalske viden om bl.a. Bruce Springsteen.

Denne fødselsdagsaften skal vi høre om hele Springsteens karriere, fra de tidlige år i Asbury Park, over albummene Born to Run, The River og Born in the USA, og helt frem til i dag, hvor Bruce stadig fylder de største arenaer verden over.

Bruce Springsteens rolle i rockhistorien kan ikke overdrives, og selv i en alder af snart 75 år spiller han stadig koncerter med en længde, som kun få matcher. Han er indbegrebet af begrebet rock n’ roll, og han er måske den største rockmusiker nogensinde.

Bjørn Zäll vil krydre sin gennemgang af bossens karriere med musikalske indslag, så vi også får noget af det med hjem, som vi elsker allermest: Bruce Springsteens musik. Der venter os en fantastisk aften, hvor vi sammen markerer Boss’ens fødselsdag!

Om Bjørn Zäll

Bjørn Zäll er kandidat i informationsvidenskab fra Aarhus Universitet og kendt for sine mange musikforedrag på både efterskoler, højskoler, biblioteker etc. Herudover er han bl.a. vært på musikpodcasten "Indbegrebet af", som mange musikinteresserede lytter til.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 24.09.2024 19:00-20:30 Godsbanen Björn Zäll

Björn Zäll