Skip to content
Bertel Haarder. Foto Steen Brogaard. Politiker og foredragsholder. FOF Aarhus.

Bertel Haarder om åndsfriheden

Bertel Haarder er en politisk legende. Med 40 år i Folketinget og 22 år som minister er han i en klasse for sig. Men i virkeligheden opfatter han sig mere som en ”højskolemand” med rødder i det folkelige Danmark og de frivillige fællesskaber. Frihed, fællesskab og det frivillige engagement har været ledetråde for Bertel Haarder gennem et langt liv i dansk politik og samfundsliv.

Til dette arrangement får du muligheden for at møde både mennesket, politikeren og højskolemanden Bertel Haarder i samtale med FOF’s direktør Søren Peter Hansen. Det skal handle om åndsfrihed, etik, fællesskab, dansk politiks udvikling og ikke mindst Bertel Haarders virke.

Om Bertel Haarder

Bertel Haarder er en dansk politiker tilhørende Venstre. Han fungerede som undervisningsminister i samtlige af Poul Schlüters regeringer fra 1982 til 1993 og tilføjede i 1987 titlen som forskningsminister til sit ansvarsområde. Under sin embedsperiode som minister var han ansvarlig for flere markante initiativer, herunder Gymnasiereformen i 1987 og indførelsen af bachelorgraden på universiteterne i 1988. Mellem 2001 og 2016 beklædte han forskellige ministerposter i både Anders Fogh Rasmussens og Lars Løkke Rasmussens regeringer.

Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med Tænketanken Prospekt.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 26.08.2024 15:00-17:00 Godsbanen Bertel Haarder

Bertel Haarder