Skip to content
Betina Nygaard Bæk, komplementær hormonterapeut, sundhedsrådgiver, ernæringsterapeut og foredragsholder i FOF Aarhus

Dyrk din overgangsalder

Søvnløshed, stress, ængstelighed, humørsvingninger, svigtende fokus og tab af hukommelse. Hårtab, tørre slimhinder, hedeture, slap hud og ny fedtfordeling fra bryster, baller og lår til maveregionen.

Dét lyder ikke tiltalende, men måske kan du genkende nogle af symptomerne? Det er desværre mange af de forandringer, vi oplever i årene op til og efter overgangsalderen.

Vi hører masser af skrækhistorier om overgangsalderen, men vi hører sjældent om alt det, vi selv kan gøre for at påvirke overgangsalderen i en positiv retning og samtidig blive sundere. Det skal vi gøre op med!

Vi lever en tredjedel af vores liv efter menopausen – hvis ikke mere – og vi skal have det godt. Det gælder hele livet, og i særdeleshed når der endelig er mere tid til at stoppe op og lytte til sig selv. I foredraget bliver du klædt på til at være din egen ekspert i overgangsalderen, så du kan tage din overgangsalder i egen hånd – og måske endda være en sundere udgave af dig selv.

Baseret på forskning og Betina Nygaard Bæks erfaring med egne klienter, får du den seneste viden om overgangsalderen, og om hvad du kan gøre med kost og livsstil.

Du lærer om dine hormoner under perimenopausen og menopausen, du får viden om relevante blodprøver og laboratorietest, og du får indblik i virkningen af planteøstrogener, bioidentiske hormoner og kosttilskud. Samtidig får du værktøjer til at mindske symptomer ved overgangsalderen og råd til at forebygge sygdomme, du i højere grad risikerer at få efter overgangsalderen, fx knogleskørhed, hjertekarsygdomme og demens.

Om Betina Nygaard Bæk

Betina Nygaard Bæk er komplementær hormonterapeut, sundhedsrådgiver, yogainstruktør og ernæringsterapeut.

Betina er efteruddannet i Functional Medicine & Nutrition og har en Functional Medicine-klinik GlowSlow i København, hvor hun hjælper klienter med sygdomsbehandling og sundhedsoptimering gennem kost, livsstil, tilskud, laboratorietests, biohacking og vaneændringsstrategier. Betina er desuden aktiv med profilen glowslow.dk på Instagram, hvor hun deler viden, inspiration & værktøjer til et sundere liv i balance.

Download et kort over Solsalens placering.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 25.09.2024 19:00-21:00 Solsalen Betina Nygaard Bæk

Betina Nygaard Bæk