Skip to content
Solopgangsvandretur i Marselisborg Skovene

Solopgangsvandretur i Marselisborg Skovene

Intet overgår en morgenvandretur i maj måned gennem skoven, hvor luften summer af liv og ilt. Alting grønnes, pibler frem, og det er som om, du selv genopliver.

Onsdag d. 8. maj 2024 står solen op over Aarhus kl. 5.19, og det er derfor også vores mødetidspunkt. Vi mødes ved Den Uendelige Bro, hvor vi hilser på hinanden, inden vi begiver os ud på skovens stier sammen. Mens vi vandrer, nyder vi skoven, solopgangen og den beroligende stilhed, og vi vil sammen fortsætte mod "Ørnereden", hvor vi tager et kort ophold, inden vi vandrer tilbage langs vandet til Den Uendelige Bro

Efter vandreturen afslutter vi denne forhåbentlig smukke morgen af med et par morgensange, mens vi nyder en kop kaffe eller te og en hyggesnak, inden vi siger farvel. 

Praktisk information

FOF Aarhus medbringer Højskolesangbøger til alle, men du skal selv medbringe din kaffe eller te.

Mødested: Ved Den Uendelige Bro kl. 5.19. Selve vandreturen forventes at tage ca. 1½ time. Efter vores hyggelige afslutning med morgenkaffe, forventes vi at sige farvel omkring kl. 7.30. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 08.05.2024 05:19-07:30 Den Uendelige Bro Roland Christiansen
Roland Christiansen | Turleder i FOF Aarhus
Turleder

Roland Christiansen

Til daglig er jeg konsulent i FOF Aarhus, hvor jeg bl.a. beskæftiger mig med vandring i alle afskygninger.

Min baggrund er mange år som ivrig vandreentusiast. Jeg finder personligt glæde i både 1-dagsture og i ture over flere dage.

Den største vandreoplevelse hidtil har nok været, da jeg med min hustru vandrede rundt om Mt. Blanc for år tilbage på en 10-dages tur. Alperne kan noget helt særligt.

Vandring er i min optik for alle, og jeg lægger særlig vægt på det fællesskab, der opstår, når vi vandrer sammen. Der skal være tid til snak, og der skal være tid til stilhed. En vandretur indeholder det hele.