Skip to content
Babyer til Far/baby-træning i naturen. Træning i Riis Skov for fædre.

Far/baby-træning i naturen

Kom i fysisk form med din baby under åben himmel, når vi mødes over seks gange til stræk, bøj, røde kinder og sved på panden.

Den smukke natur i Riis Skov sætter rammen for en afvekslende og inspirerende træning for dig og din baby. Undervejs er der fokus på balance og konditions- og styrketræning.

Børnene er med som en naturlig del af træningen, så du kan få inspiration til, hvordan dig og dit barn kan bevæge jer sammen.

Hvorfor træne i naturen?
Med motion i naturen styrker du både din fysiske og mentale sundhed.

Naturens varierende terræn opfordrer til fysisk aktivitet. Vi bevæger os mere og mere varieret, når vi træner udendørs sammenlignet med indendørs. Kravet til bl.a. balance og stabilitet er større, og naturens uforudsigelighed gør, at ikke to træningsseancer ligner hinanden.

Motion i naturen er også andet end blot træning. Når du mærker vinden i håret, kulde om næsen eller solens stråler, påvirkes du sanseligt, samtidig med at der sker en lang række biologiske reaktioner i din krop. Sollyset har fx en positiv indvirkning på depression og søvnproblemer, og selv korte ophold udendørs kan reducere puls og muskelspændinger, skabe et stabilt blodtryk og øge optagelsen af D-vitamin.

Forudsætninger for deltagelse
Far/baby-træning i naturen er et hold for fædre på barsel og deres babyer. Alle med lyst til en aktiv stund og hyggeligt samvær med deres baby og andre fædre er velkommen på holdet.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 08.05.2024 10:00-12:15 Riis Skov Anne Aalykke Kragelund
2 Onsdag 15.05.2024 10:00-12:15 Riis Skov Anne Aalykke Kragelund
3 Onsdag 22.05.2024 10:00-12:15 Riis Skov Anne Aalykke Kragelund
Se alle Se færre

Anne Aalykke Kragelund