Få inspiration til enkle og lækre sicilianske retter.
På grund af den geografiske position i midten af middelhavet, har Sicilien altid været vugge for mange forskellige kulturer. Grækere, romere, arabere, nordmænd, spaniere og franskmænd har alle efterladt sig deres præg, som i dag kan opleves i arkitekturen, kunsten og ikke mindst i maden.
Kurset formidler den sicilianske (mad)kultur med udgangspunkt i forskellige traditionelle sicilianske retter. Du præsenteres for en række råvarer, som anvendes i det sicilianske køkken.
"Jeg har før deltaget på madkurserne, og det er dejligt med ny inspiration."
KURSIST
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Torsdag 22.02.2024 | 18:00-20:45 | H.H. Seedorffs Str. 7 | Giuseppe Magnasco |
2 | Torsdag 07.03.2024 | 18:00-20:45 | H.H. Seedorffs Str. 7 | Giuseppe Magnasco |
3 | Torsdag 21.03.2024 | 18:00-20:45 | H.H. Seedorffs Str. 7 | Giuseppe Magnasco |
4 | Torsdag 04.04.2024 | 18:00-20:45 | H.H. Seedorffs Str. 7 | Giuseppe Magnasco |
5 | Torsdag 18.04.2024 | 18:00-20:45 | H.H. Seedorffs Str. 7 | Giuseppe Magnasco |
6 | Torsdag 02.05.2024 | 18:00-20:45 | H.H. Seedorffs Str. 7 | Giuseppe Magnasco |
7 | Torsdag 30.05.2024 | 18:00-20:45 | H.H. Seedorffs Str. 7 | Giuseppe Magnasco |
Se alle Se færre |
Jeg er oprindeligt fra Palermo, Sicilien i Italien.
Til daglig er jeg folkeskolelærer i Tranbjerg og underviser her udover på forskellige madkurser hos FOF Aarhus.
Jeg har en stor passion og interesse for madlavning og er især glad for det fællesskab, der kan opstå, når man samles om mad