Skip to content
Yogaundervisning, yogamåtte, FOF Aarhus

Vend din stivhed til smidighed

Er du træt af at være stiv i kroppen, eller har du et meget stillesiddende arbejde, der giver dig stivhed og ømhed i kroppen?

Træningen foregår i et tempo og på et niveau, hvor alle kan være med. Vi laver hverken vild hovedstand eller bagoverbøjninger, men vi prøver kræfter med forskellige stillinger både stående, liggende og sidende. Vi har fokus på at stillingerne gennemgås ordenligt for at undgå skader. Vi laver en masse gode, blide og rolige stræk, så vi får arbejdet kroppen godt igennem, og vi lægger vægt på en god balance mellem styrke og bevægelse, så vi får lidt sved på panden. Vi afslutter vores træning med en dejlig guidet afspænding, så både krop og hoved kan koble helt af.

Forudsætninger for deltagelse

Vend din stivhed til smidighed henvender sig til dig, som oplever stivhed og ømhed i kroppen. Alle kan være med, da yoga er for alle. Også dig, der aldrig har prøvet yoga før.

Praktisk information

Medbring gerne en drikkedunk og evt. et par varme sokker og en trøje, så du holder dig lun under den guidede kropsscanning.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 15.01.2024 17:00-18:50 H.H. Seedorffs Str. 7 Kia Diget
2 Mandag 22.01.2024 17:00-18:50 H.H. Seedorffs Str. 7 Kia Diget
3 Mandag 29.01.2024 17:00-18:50 H.H. Seedorffs Str. 7 Kia Diget
Se alle Se færre
Underviser

Kia Diget

Jeg har dyrket yoga i lidt over 15 år og har siden hen uddannet mig til yogalærer, yoga nidra lærer og børneyogalærer.

Jeg er optaget af yogaens mange facetter og ikke kun de klassiske asanas - de fysiske stillinger, som man ofte møder i yogaen - men også roen og vibrationerne fra små mantras, fokus på vejrtrækningen med pranayama øvelser og guidet meditation med yoga nidra.

Jeg mener, at yoga er for alle - det er blot et spørgsmål om at finde den rigtige yogaform, der passer til dig.

Jeg er også uddannet sygeplejerske og Kranio Sakral terapeut.

https://www.eventyryoga.dk