Skip to content
Mand dig op | Motionshold for mænd i alle aldre | FOF Aarhus

Mand dig op - aftenhold

Trænger du til motion, mere indhold i livet og nye sociale fællesskaber? På holdet skaber vi et frirum, hvor vi kombinerer masser af motion og outdoorliv med bl.a. kulinariske oplevelser, gode grin og socialt samvær.

Med ønsket om at skabe et tillidsfuldt og trygt frirum for mænd i alle aldre, gentager vi nu succesen med et nyt og anderledes motionstilbud. Her handler det om fællesskab, hygge og motion i alle afskygninger, og programmet ligger ikke mere fast, end at det kan tilpasses undervejs, hvis der opstår gode ideer.

Mand dig op er holdet, hvor du skal kunne lide at bevæge dig og bruge kroppen, men vi har også fokus på det gode liv. Vores motto er: "Hellere fire mand om stegt flæsk end ensom på et løbebånd,” og med det mener vi, at et godt og tillidsfuldt fællesskab i centrum.

På holdet får du motion i fællesskab med andre mænd, men vi glemmer bestemt ikke at værdsætte alle de andre gode ting i livet. Vi skal selvfølgelig også have en aften med råvildt tilberedt over bål, en ølsmagning og måske endda en omgang vinterbadning i bugten.

To aktiviteter går igen hver mødegang: en vandretur og fælles madlavning og spisning (beregn kr. 500.- til den del udover deltagergebyret). Dertil kommer de overraskelser, som underviseren har i ærmet. Det væsentlige på holdet er et stærkt fællesskab, sammenhold og hygge.

Forudsætninger for deltagelse

Vi har navngivet holdet Mand dig op og har helt bevidst lagt holdet på et tidspunkt, hvor det forhåbentligt appellerer til så mange som muligt. Her er plads til alle – fra den studerende til direktøren, som ønsker at kommer ud og røre sig i naturen.

Den ugentlige vandretur er hovedaktiviteten på holdet, og derfor er det en forudsætning, at du er i stand til at gå ca. 3 km uden ophold.

Vi byder på en kold øl/vand den første gang. Manner det bliver godt. Vel mødt!

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 17.10.2024 18:00-21:00 Aarhus efter aftale Hother Hennings
2 Torsdag 24.10.2024 15:00-21:00 Aarhus efter aftale Hother Hennings
3 Torsdag 07.11.2024 18:00-21:00 Aarhus efter aftale Hother Hennings
Se alle Se færre
Hother | Underviser i FOF Aarhus
Underviser

Hother Hennings

Jeg har efter en erhvervskarriere udskiftet direktionsgangen med udekontoret i virksomheden Aros Adventure, hvor jeg laver autentiske naturoplevelser og formidler historie. Erfaringerne herfra og en livslang interesse for sport, nordisk kultur og historie danner grundlaget for aktiviteterne.

Jeg har levet i og med naturen som spejder, roer, jæger og fisker og har fungeret som turleder for Den Norske Turistforening og Greenland Tourism.