Skip to content
Kursus i kropstræning for mænd, ved underviser Jette Andersen, FOF Aarhus

Seniorpower

Bliv sund og stærk til SeniorPower. Gennem sjove træningsøvelser både løfter vi humøret og styrker kroppen. 

Med alderen er det vigtigt at træne både styrke, smidighed og balance for at opretholde en stærk og funktionsdygtig krop. På holdet SeniorPower er det derfor disse tre elementer, der er i fokus.

Træningen består altid af styrketræning, hvor vi laver de samme øvelser hver gang, så vi kan forbedre os og træne os til stærke musklerne i hele kroppen. Desuden vil der være sjove lege og øvelser til træning af både balance og smidighed – disse vil variere fra gang til gang.

Forudsætning for deltagelse

SeniorPower henvender sig til dig, der er senior og som ønsker at holde sig stærk og sund gennem sjove øvelser og en legende tilgang til træning.

Praktisk information

Medbring en vandflaske og indendørssko.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 18.01.2024 09:30-11:20 H.H. Seedorffs Str. 7 Maria Nielsen
2 Torsdag 25.01.2024 09:30-11:20 H.H. Seedorffs Str. 7 Maria Nielsen
3 Torsdag 01.02.2024 09:30-11:20 H.H. Seedorffs Str. 7 Maria Nielsen
Se alle Se færre
Underviser

Maria Nielsen

Jeg har en professionsuddannelse i ernæring og sundhed med speciale i sundhedsfremme og forebyggelse. Dette har udstyret mig med en stor viden om både træning i praksis og træningsfysiologi. Det er en perfekt kombination af teori og praksisviden, og jeg er derfor velkvalificeret til at varetage såvel holdtræninger som personligtræning.

Min viden om træning til forskellige målgrupper er stor, herunder for eksempel træning til seniorer. Jeg kan derfor sikre træning med særlig opmærksomhed på lige præcis de elementer, som er centrale for den enkelte målgruppe.

Jeg har selv trænet i mange år og har derfor også en masse personlig erfaring med træning.

Derudover interesserer jeg mig for madlavning og kagebagning. Jeg er begejstret for madlavning som er både lækkert, sundt og med masser af smag. Det søde køkken er også et hit. Hvis der er en anledning til at bage kage, lader jeg den ikke passere.

En stor del af min uddannelse handler om formidling, og jeg elsker at lære fra mig og se andre blive inspireret af noget, jeg har sat i gang.