Skip to content
Kvinder og mænd der synger i kor på kursus ved FOF Aarhus

Solbjergkoret

I korsangen forenes stemmer til en smuk symfoni. Kom og skab musikalske oplevelser, der skaber glæde og fællesskab.

Koret er for dig, der nyder at synge en masse gode sange, der giver energi og godt humør. Fællesskabet og det musikalske samvær er i centrum, så alle stemmer er velkomne. Vi synger et blandet repertoire indenfor de rytmiske musikgenrer som fx pop og rock.

Forudsætninger for deltagelse

Solbjergkoret henvender sig til alle - både mænd og kvinder, begyndere og øvede. Koret har ingen optagelsesprøve, og nodekundskab er ikke et krav.

Praktisk information

Fotokopier af noder og eventuelle andre materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 13.03.2024 19:00-20:50 Solbjergskolen Rasmus Mogensen
2 Onsdag 20.03.2024 19:00-20:50 Solbjergskolen Rasmus Mogensen
3 Onsdag 10.04.2024 19:00-20:50 Solbjergskolen Rasmus Mogensen
Se alle Se færre
Billede af FOF-underviser Rasmus Mogensen
Underviser

Rasmus Mogensen

Jeg er uddannet cand.mag. i musikvidenskab med tilvalg i kinastudier fra Aarhus universitet.

Gennem mine studier er jeg blevet uddannet til at instruere og dirigere rytmiske kor og skrive arrangementer til kor. Med min uddannelse og erfaring som udøvende musiker har jeg desuden fået et bredt kendskab til genrer inden for klaver, keyboard og guitar.

Jeg har de sidste år arbejdet med forskellige opsætninger af musicals, revyer og andre shows i Aarhus og omegn, hvor jeg bl.a. har haft ansvaret for orkester, kor og solister. Et af mine seneste projekter var danmarkspremieren på Madagascar - A Musical Adventure.

Derudover har jeg boet i Kina, og jeg har efterfølgende rejst et par gange rundt i landet. Jeg er også medlem af venskabforeningen Danmark-Kina, som bl.a. arrangerer det største kinesiske nytår i Danmark, der bliver afholdt i Musikhuset.