Skip to content
Billede af Venedig

Italiensk 7 (B1)

Kurset er for dig, der kommer fra niveau 6 eller har været igennem et lignende længere grundforløb, og som derudover har en vis erfaring med at læse easy readers eller bearbejdede/glosserede tekster. Vi fortsætter med at udvikle talefærdigheden, og vi arbejder også videre med grammatikken.

Da niveauet og indholdet på Italiensk 7 kan variere en del, anbefaler vi, at du ringer og snakker med underviseren, inden du vælger hold.

Praktiske oplysninger og sprogtest

Hvis du er i tvivl om niveau, er du velkommen til at kontakte læreren eller ringe til FOF.

Du kan også teste dig selv via en online sprogtest i italiensk.

Undervisningsmaterialerne er ikke inkluderet i prisen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 13.09.2023 17:00-18:50 Søndergade 74 Gianna Paterno
2 Onsdag 20.09.2023 17:00-18:50 Søndergade 74 Gianna Paterno
3 Onsdag 27.09.2023 17:00-18:50 Søndergade 74 Gianna Paterno
Se alle Se færre
Underviser | Gianna Paterno
Underviser

Gianna Paterno

Jeg har en bachelor i fremmedsprog indenfor turismeområdet ved Verona Universitet og en kandidatgrad i turisme: "Intercultural development of tourism systems" ved Venedig Universitet, Erasmus Placement hos Det Italienske Kulturinstitut.

Derudover er jeg uddannet italiensklærer for udlændinge med certifikat "DITALS I niveau" på Sienas Universitet.

Da jeg flyttede til Danmark, skrev jeg mit speciale om danskere, der tager på ferie i Italien "Danish tourists and Italy: Intercultural encounters and touristic potential".

Jeg skrev også et lille essay om specialet i det italiensk-danske blad "IL PONTE – din bro mellem Danmark og Italien" (juni 2016).

Siden maj 2020 har jeg haft mit eget enkeltmandsfirma ”Italiano per te” (Italiensk for dig). Du kan læse mere på min hjemmeside her.