Skip to content
Koreansk by, sprogkursus i FOF Aarhus

Koreansk 6

Kurset henvender sig til dig, som har fulgt enten undervisningen i Koreansk 5, eller som på anden vis har opnået lignende færdigheder i hverdagskoreansk.

På Koreansk 6 lægger vi vægt på at udbygge både ordforrådet og grammatikken for at gøre sproget mere dynamisk. Det gør vi bl.a. ved hjælp af tekster, som vedrører forskellige situationer som arbejde, indkøb, rejser, transport, festlige lejligheder osv. Der lægges vægt på at gøre indlæringen så kontekstbaseret som muligt.

Vi anvender lærebogen Sogang Korean Student’s book 2A og den tilhørende workbook. Begge bøger kan købes online. Derudover kommer vi også til at bruge Real Life Korean Conversations for Beginners, og Easy Korean Reading som udgives af Talk To Me In Korean. Disse tekster gøres tilgængelige af underviseren. Før hver undervisningsgang vil underviseren desuden gøre dansksprogede undervisningsmaterialer tilgængelige i en delt dropbox.

Undervisningsmaterialer er ikke inkluderet i kursusprisen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 05.02.2024 19:00-20:50 Fjordsgade foreningshus Sofie Nyland Brodersen
2 Mandag 19.02.2024 19:00-20:50 Fjordsgade foreningshus Sofie Nyland Brodersen
3 Mandag 26.02.2024 19:00-20:50 Fjordsgade foreningshus Sofie Nyland Brodersen
Se alle Se færre
Billede af FOF-underviser Sofie Nyland
Underviser

Sofie Nyland Brodersen

Jeg er uddannet Ph.D. i økonomi fra Aarhus Universitet i 2015 og har siden 2016 boet og arbejdet tre år på et universitet i Seoul.

Mine år i Seoul har gjort det muligt for mig at komme ind under huden på koreanerne og deres fascinerende kultur. Sideløbende med mit arbejde som underviser har jeg uddannet mig i koreansk sprog og litteratur ved Sogang University i Seoul.

Jeg har desuden i flere sammenhænge fungeret som dansk-koreansk tolk i Korea blandt andet i samarbejde med den danske ambassade.