Bag lækkert og sundt brød
Drømmer du om at bage dine egne surdejsbrød og boller i hverdagen? Så er dette begynderkursus noget for dig.
Surdejsbagning kan gøres meget kompliceret, men i virkeligheden er den en simpel og naturlig proces, der let kan passes ind i en travl hverdag.
På kurset kommer du til at lave din egen dej og bage dine egne surdejsboller. Vi kommer omkring alle dele af processen fra start til slut, som: Autolyse, hydrering, æltning, foldning, hævning og bagning.
Du får også viden om bagning med forskellige meltyper, vedligeholdelsen af din surdej og de mange sundhedsmæssige fordelene ved surdejsbrød.
Du skal medbringe en stor skål til din dej.
Det får du:
Opskrift og erfaring med bagning af et lækkert og saftigt surdejsbrød
Din egen dej til at bage lækre økologiske surdejsboller til morgenmad dagen efter kurset.
Dine egne friskbagte økologiske surdejsboller
Din egen økologiske surdej i et Weck glas, som dejen kan bo i fremover.
Alle råvarer er økologiske
Råvarerne er inkluderet i kursus prisen.