Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge den kommende sæson med spændende kurser, foredrag, ture og rejser. Derfor er vores hjemmeside lidt tom i øjeblikket. Alle nye hold for næste sæson vil være tilmeldingsklar inden sommerferien.

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få direkte besked
Papirkunst - FOF Vest

Papirkunst

Papirkunst

En af tidens store trends er crepepapirblomster. På kurset får du undervisning i kunsten at lave smukke naturtro evighedsblomster i lækkert italiensk crepepapir.

Der gives et solidt indblik i både grundteknikker og materialer. Der vil være masser af mulighed for inspiration og idéer.

Materialer:
Købes hos underviseren Malene Kaufmann Jahn.
Prisen for et materialekit vil ligge mellem 80 kr. og 100 kr.

På kurset skal du selv medbringe følgende:
En god saks (evt. både en stor og en lille saks)
En skolelim/hvid lim
En limpistol og et par limstænger
Sandwich til eget forbrug. Kaffe kan købes hos FOF.

En kort præsentation af underviseren:
Jeg hedder Malene og er 42 år og bor i Grindsted. Jeg arbejder til dagligt som koordinator og underviser i Billund Kulturskoles billedkunstafdeling. Jeg har lavet crepepapirblomster i omkring to år. Det er en fantastisk verden at bevæge sig rundt i, for der er så mange smukke blomster, man kan udforske og designe nye modeller ud fra. Jeg udvikler selv alle modeller og eksempler, som jeg medbringer til mine kurser. På kurset, kan vi sammen gå på opdagelse og lave lige de blomster, du har lyst til at lave.