Info til kursister: Velkommen tilbage

Genåbning er noget, vi gør sammen

Det er nu meldt ud fra myndighedernes side, at vi igen kan åbne op for vores kursus- og foredragsaktiviteter, og vi er glade for igen at kunne byde dig velkommen indenfor.

Vi følger derfor naturligvis myndighedernes anbefalinger. Vi opfordrer desuden til, at du også selv holder dig opdateret om de aktuelle retningslinjer, viser hensyn og tænker på dig selv og dem omkring dig.
Sådan kan vi sammen passe bedst muligt på hinanden og mindske smitterisikoen.

Af hensyn til din og vores underviseres sikkerhed har vi indført en række retningslinjer for at sikre, at al undervisning foregår i trygge rammer:

  • Vi har nedsat deltagerantallet på mange af holdene for at skabe god plads og afstand mellem deltagerne. Vi vil derfor opfordre til, at du skriver dig på venteliste, hvis et hold er udsolgt. Så kontakter vi dig direkte, hvis vi flytter holdet til et større lokale med mulighed for flere deltagere.
  • Kvadratmetermæssigt er alle vores lokaler afstemt i henhold til kravene om plads.
  • Der vil på alle undervisningssteder være ekstra fokus på rengøring og hygiejne. Vi har særlig opmærksomhed på kontaktpunkter og redskaber, som anvendes af flere personer.
  • Vi beder dig være opmærksom på at vaske og afspritte dine hænder og vi anbefaler, at du også selv medbringer håndsprit. Vi beder dig desuden være særligt opmærksom på hosteetikette og fysisk kontakt.
  • Vi opfordrer til, at du tager hensyn til dine medkursister og undervisere, hvis du har været ude at rejse til områder, der frarådes af myndighederne. Vi anbefaler, at du venter med at møde op til undervisning indtil 2 uger efter hjemkomst.
  • Hvis du oplever symptomer på sygdom, vil vi bede dig om ikke at deltage i undervisning.
    Er du i tvivl, om du er syg, råder vi dig til at blive hjemme.
  • Du vil kunne opleve, at nogle af dine medkursister eller undervisere for en sikkerheds skyld bærer maske. Det er naturligvis i orden og op til den enkelte, om man ønsker at bære maske.
Vi opdaterer løbende retningslinjerne og opfordrer til, at du også selv følger med i myndighedernes aktuelle anbefalinger. Du kan følge med i de seneste opdateringer fra myndighederne her: coronavirus.dk