Skip to content
Fødselsforberedelse og vetræning ved FOF Århus i Fødselshuset, underviser Dorte Wahlberg

Fødselsvejrtrækning & ve-træning - parhold

Anbefalet start: uge 26-34

Dyberegående fødselsforberedende træningsforløb, hvor du får grundig viden og intensiv indøvning af redskaberne:

  • Rolig vejrtrækning, graduering af vejrtrækning og gispevejrtrækning
  • Ve-stillinger/fødestillinger
  • Afspænding og visualisering
  • Massageteknikker og andre støttemuligheder for ledsager.

På parholdene er der, udover ovennævnte, ekstra fokus på, hvordan man som ledsager kan støtte den fødende, og hvordan I som par kan forberede jer på fødslen.

NB. Af hensyn til folkeoplysningsloven har vi behov for, at den som tilmelder sig oplyser navn og fødselsdato på ledsageren i feltet "Evt. kommentar til FOF".

Information

  • Dato 01.06.2024-15.06.2024
  • Adresse Søren Frichs Vej 36 G
    Søren Frichs Vej 36 G
    8230 Åbyhøj
  • Lokale 09
  • Bemærkninger Medbring egen vandflaske.Der vil være frokostpause, hvor man enten selv kan medbringe mad eller købe i MIBbageri Frichsparken (åben fra kl. 8-14). Vedr. parkering: Det er ikke muligt at parkere på pladserne markeret med "FOF". Der findes betalingsparkering inde i Frichsparken. Gratis parkering findes på sidevejene omkring Frichsparken.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 01.06.2024 10:00-14:35 Søren Frichs Vej 36 G Kristina Toft
2 Lørdag 15.06.2024 10:00-14:35 Søren Frichs Vej 36 G Kristina Toft
Underviser

Kristina Toft

Jeg er professionsbachelor i Psykomotorik (2019).
Certificeret FysioPilates-instruktør (2019).

Jeg har erfaring med undervisning i: FysioPilates, graviditetstræning, efterfødselstræning, yoga, fødselsforberedelse, udendørstræning mv.

Jeg har desuden egen klinik med psykomotorisk behandling, hvor jeg behandler klienter, som eksempelvis har udfordringer med søvn, stress, hovedpine, forskellige smerteproblematikker eller som ganske enkelt trænger til at komme fra hovedet og ned i kroppen.

Det er vigtigt for mig, som underviser, at mine hold, udover at indeholde en træningsmæssig værdi, skaber glæde – både den udadvendte og sociale glæde ved at træne sammen, men også vores egen indre glæde ved at bevæge kroppen. Jeg sigter efter en funktionel, social og sjov træning hvor alle, uanset udgangspunkt, kan være med. På mine hold går vi på opdagelse og bliver klogere på hvad vores kroppe kan og hvad vi har brug for at træne lidt ekstra. Og i takt med at vi bliver klogere på vores krop og kropslige signaler, kan vi i højere grad træffe bedre beslutninger om hvad der er godt for os.