Skip to content
Mindfulness kursus FOF Randers - billede af kvinde i naturen

Vaneændring, krop og mindset

Vaneændring, krop og mindset

Drømmer du om at komme i gang med at skabe nye vaner, fordi du har fundet ud af nogle af dem du har ikke fungerer længere for dig? Så er dette hold for dig.
Her arbejder vi med bevidsthed om dine nuværende vaner, dem du ønsker at ændre, de nye vaner du gerne vil have, dit hvorfor, vejen derhen og delmål. Vi inddrager kroppen i dit mindset og vaneændring arbejde. Du får oplæg med viden og bevidsthedstræning, refleksionsspørgsmål, mindset og kropsligøvelser. 

Der er to undervisere på dette kursus, så der er god tid til alle.

Birgithe Bjerre Holse
Jeg er uddannet Psykomotorisk terapeut fra VIA University og hjælper mennesker med at få mere bevidsthed i livet med udgangspunkt i kroppen.
Som psykomotorisk terapeut møder jeg dig som et helt menneske, der hvor du er, både fysisk, psykisk og social, med de udfordringer og ressourcer du har. 
Jeg har egen klinik i Randers, hvor jeg bl.a. har 1:1 behandlinger, guidet afspænding for 2 samt afspændingsmassage. Læs mere på www.birgitheholse.dk

Ane Frost
Jeg er uddannet Psykomotorisk terapeut og arbejder i en børnehave. Jeg har undervist mennesker i mange af livets faser og i alle aldre. Jeg er selv mor til to små og er med moderskabet blevet mere bevidst og nysgerrig på forældreskabet og børns udvikling og trivsel.