Skip to content
Børn og baby - babysvømning og Kunstlab, kreative kurser for børn og familie hos FOF i Randers

Børn og familie

Familieaktiviteter og kurser for børn

Til babyrytmik eller babysvømning får du en oplevelse med dit barn (eller barnebarn), hvor I hygger jer sammen, og barnet træner motorik og får brugt sanserne. I 2024 har vi igen kunstlab for børn med holdstart i januar. I kan også lave jeres egen keramik på et familiekursus i Tvede, som slås op her på siden, når man kan tilmelde sig. Se datoer og tilmeld dig alle holdene herunder.

Se også: Graviditet og efterfødsel

Mere info om FOF's babyhold:

Vores hold med babysvømning afholdes i Water & Wellness Randers. Babysvømning er for aldersgruppen 2-6 mdr. Undervisningen foregår på barnets præmisser og underviseren er en erfaren baby- og tumlinge-svømmeinstruktør.

Denne sæson kan du gå til babyleg/babyrytmik i Randers, Hobro og Hinnerup. Vi starter baby-hold flere gang om året. Når de nye hold er klar, kan du se datoerne og tilmelde dig her på siden. Som noget nyt i 2023 er der også et hold med Babyrytmik særligt for fædre på barsel - læs om det her: Babyrytmik med far

NB! På babyholdene tilmelder du dig med den voksnes oplysninger og skriver barnets navn under "Besked til FOF" i formularen. 

Du er velkommen til at kontakte kontoret, hvis du har spørgsmål.

Kreative kurser for børn (med voksne)

Babysvømning og rytmik

Filtrér

Se også: Førstehjælp til børn

Som noget nyt hos FOF i Randers, kan du i 2023 komme med på en 4-timers workshop, hvor du lærer om at yde basal førstehjælp til børn. Kurset henvender sig særligt til (kommende) forældre eller bedsteforældre. Læs mere ved at klikke på kurset herunder:

Se også: