Skip to content
Babysvømning FOF Randers

Babysvømning (6 mdr.-24 mdr.)

Kom og få nogle uforglemmelige øjeblikke sammen med dit barn i varmtvandsbassinet. Vi leger og laver øvelser og dyk, så dit barn udvikler tryghed ved at være i vandet.

Undervisningen for babyer og deres forældre tager udgangspunkt i opbygning af voksen-barn relationen gennem tryghed og tillid til at være i vandet med et fokus på affektive lege med sange og livsglæde.

Dette hold er for børn i alderen 6 mdr. til 2 år. Se også holdet Babysvømning (2-6 mdr.) for de mindste svømmere.

Praktisk information:

Der er kun plads til 1 forælder i vandet sammen med barnet.

Undervisningen foregår i Water & Wellness Randers og varetages af en erfaren baby- og tumlinge-svømmeinstruktør.

Når du tilmelder dig er det med dine egne oplysninger (navn, adresse og fødselsdato). Du bedes skrive barnets navn og alder under "Besked til FOF".

I Water & Wellness Randers skal de mindste børn anvende den nye forbedrede svømmebuks fra Happy Nappy eller lignende neopren-badebuks udenpå badebleen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 08.04.2024 09:00-09:30 Water & Wellness Astrid Steffensen Clausen
2 Mandag 15.04.2024 09:00-09:30 Water & Wellness Astrid Steffensen Clausen
3 Mandag 22.04.2024 09:00-09:30 Water & Wellness Astrid Steffensen Clausen
Se alle Se færre
Pilates  i Hobro, STOTT Pilates FOF Randers og Mariagerfjord

Astrid Steffensen Clausen

"I FOF underviser jeg i Pilates i Randers og Hobro og er meget interesseret i bevægelse, kropsbevidsthed og aktivering af kroppen både på land og i vand. Ved siden af FOF arbejder jeg i Hobro Svømmeklub, hvor jeg er instruktør og uddannet livredder.
Jeg har dyrket Pilates i en del år og har på egen krop mærket, hvor god en træning pilates er, både fysisk og psykisk. I 2022 tog jeg uddannelsen som instruktør i STOTT Pilates på måtte hos GymStudiet/FOF.
I svømmeklubben underviser jeg i vandtilvænning for voksne, vandaerobics og assisterer børneholdene. Jeg har selv gået til babysvømning med mine 3 børn og det var en dejlig oplevelse med dem alle. Vandet giver barnet en genkendelighed om tidligere at have været omgivet af fostervand og det kan give en ro og et nærvær med barnet, som andre aktiviteter ikke kan.
Jeg ser frem til at undervise FOF's bevægelseshold i vand og bidrage med min viden, læringsstil og snart 20 års erfaringer med både små og store i vand.

Se video-interview med Astrid her