Skip to content
Gravid træning efterfødsel babyrytmik svømning baby Randers Hinnerup Hobro FOF

Graviditet og efterfødsel

Graviditet og efterfødsel

Her kan du tilmelde dig aktuelle hold med graviditets- og efterfødselstræning. Vandgymnastik for gravide afholdes i Water & Wellness Randers, og de andre træningshold i Randers foregår i FOF-huset på J. V. Martins Plads. Der er også både babyleg og efterfødselshold i Hinnerup. Baby- og forældreholdene har oftest kortere forløb, som starter op flere gange i sæsonen. Så der er mulighed for at starte når det passer for jer og den lille.

Formålet med træningen er, at du opbygger styrke på en skånsom og effektiv måde. Det er vigtigt for os at træningen foregår i en afslappet atmosfære, hvor alle kan være med som de er, uanset eventuelle skavanker eller gravidgener. Din baby og bleskift/amning er selvfølgelig velkommen på efterfødselsholdene.

Nederst her på siden kan du i en video møde Sarah, som er en af vores undervisere på gravid- og babyholdene.

Vores aktuelle hold med babysvømning og rytmik finder du længere nede på siden - eller under kategorien: Børn/familie.

Når du er klar til at gå til fx yoga, pilates, dans eller andre slags bevægelse finder du alle vores motionshold her: Motion og træning.

Babysvømning og rytmik

FOF har hold med babysvømning i Water and Wellness Randers. Og vi har babyrytmik i Randers, Hobro og Hinnerup (Favrskov). Se aktuelle hold og tilmeld dig (med den voksnes info) herunder. Du kan bruge filteret til at søge efter hold i den by du bor i.

Filtrér

Video: Mød Sarah Steffens Sørensen

Her kan du møde Sarah, som underviser hos FOF i babyrytmik, graviditetstræning og efterfødselstræning. 

Denne video kan du kun se, hvis du accepterer alle cookies.

Interview, maj 2023. Sarah Steffens Sørensen er psykomotorisk terapeut, fødselsterapeut og underviser hos FOF i Randers. Her i videoen fortæller hun om hvad der er skønt og udfordrende ved at undervise. Hos FOF har Sarah aktuelt graviditetstræning, efterfødselstræning og babyrytmik. Hendes passion er at være en støtte for mødre (og fædre) før, under og efter en graviditet.Følg Sarah på Facebook: Fødselsterapeuten og Instagram @fodselsterapeuten_i_randers