Skip to content
Babytummel - Baby i fokus - 2-12 måneder - FOF Vest

Babytummel - Baby i fokus

Babytummel - Baby i fokus

Babytummel, babymotorik og sanseintegration. 

Babyer elsker at bruge og mærke kroppen, og de elsker samvær med mor eller far. På mine babytummelhold har vi fokus på netop det. I vil få viden om barnets sanser og motoriske udvikling. I får masser af øvelser og lege, som er med til at stimulere barnets sanser, motorik og jeres indbyrdes tilknytning, hvilket alt sammen bidrager til god udvikling hos barnet. I vil opleve en fantastisk måde at være sammen med jeres baby. Der vil være fokus på stimulering af barnet og udfordringer i forhold til dets alder ved at arbejde med børnenes motorik og bevægelsesmønstre gennem leg.

Jeg ønsker at give inspiration til forældre i forhold til lege og stimulering af børnene, som styrker deres udvikling. Som forældre vil du blive klogere på dit barns udvikling og få inspiration til, hvordan du selv kan understøtte udviklingen derhjemme gennem bl.a. leg, sang, tummel og massage.

Der vil være mulighed for at sparre med de andre forældre om alt mellem himmel og jord samtidigt med, at du kommer tættere på dit barn.

Babytummel er for babyer fra 2 til 12 måneder og deres forældre.
I lokalet er der puslemåtte.


Jeg tilbyder også "Efterfødselstræning - Mor i Fokus" - Læs mere her.