Skip to content
kina i rummet

Kina i rummet

I efterhånden mange år har Kina arbejdet på at blive en rumnation i sværvægtsklassen og målet er at være den dominerende magt i rummet i 2050 – altså kun ca. et kvart årti fra nu.

I foredraget vil Michael fortælle om Kinas rumambitioner og de mange mål de allerede har nået i forhold til både bemandet og ubemandet rumfart og rumforskning. Måske bliver det første menneske på Mars en kineser.

Rabat ved samlet tilmelding til alle 5 foredrag

Hvis du tilmelder dig hele foredragsrækken med Michael Linden-Vørnle samlet, får du en rabat på 145,- dvs. det femte foredrag er gratis: Tilmelding - alle 5 foredrag

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 23.10.2024 19:00-21:00 FOF Randers Michael Linden-Vørnle
Michael Linden-Vørnle. Naturvidenskabelige foredrag. FOF Randers-Mariagerfjord

Michael Linden-Vørnle

Michael Linden-Vørnle er ansat som astrofysiker og chefkonsulent på Institut for Rumforskning- og teknologi ved DTU (DTU Space). Her arbejder han med rumforskning og har bl.a. været involveret i den europæiske satellitmission, Planck, der har kortlagt af eftergløden fra universets fødsel – det såkaldte big bang. Michael er også engageret i det tværfaglige forskningsområde rumsikkerhed, der sigter mod at forstå, følge og håndtere trusler fra rummet som fx udbrud på Solen samt menneskeskabt rumskrot. Endelig er Michael en flittig formidler, der ofte og gerne deler ud af sin store viden om universet og rumforskning. Michael har fået flere priser for sin formidling.