Skip to content
raket opsending nasa

Raketvidenskab i øjenhøjde

Det er raketter, der gør det muligt at komme ud i rummet, men hvordan virker en raket egentlig?

I foredraget vil Michael fortælle om rakettens historie – om succeser og fiaskoer – og give en grundlæggende indføring i raketvidenskab. Han vil også fortælle om, hvilke muligheder der ligger for at videreudvikle raketter til fremtidige rejser i Solsystemet og måske endda til de nærmeste stjerner.

Rabat ved samlet tilmelding til alle 5 foredrag

Hvis du tilmelder dig hele foredragsrækken med Michael Linden-Vørnle, får du en rabat på 145,- dvs. det femte foredrag er gratis: Tilmelding - alle 5 foredrag

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 22.01.2025 19:00-21:00 FOF Randers Michael Linden-Vørnle
Michael Linden-Vørnle. Naturvidenskabelige foredrag. FOF Randers-Mariagerfjord

Michael Linden-Vørnle

Michael Linden-Vørnle er ansat som astrofysiker og chefkonsulent på Institut for Rumforskning- og teknologi ved DTU (DTU Space). Her arbejder han med rumforskning og har bl.a. været involveret i den europæiske satellitmission, Planck, der har kortlagt af eftergløden fra universets fødsel – det såkaldte big bang. Michael er også engageret i det tværfaglige forskningsområde rumsikkerhed, der sigter mod at forstå, følge og håndtere trusler fra rummet som fx udbrud på Solen samt menneskeskabt rumskrot. Endelig er Michael en flittig formidler, der ofte og gerne deler ud af sin store viden om universet og rumforskning. Michael har fået flere priser for sin formidling.